2777
2789

قبلا صورت صافی بدون لک داشتم البته گاهی اوقات جوش میزد کم ولی زود ازبین میرفتن ولی توی حاملگی صورتم لک زد روی گونه هام الان چهار ساله ازبین نمیرن پیش دکتر رفتم‌ یه مدت ازبین رفت ولی دوباره برگشتن حتی داروهای دست ساز پاکستانی هم استفاده کردم ولی همین که نزنم دوباره صورتم پر رنگ میشه لک هاش 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم لک هورمونی دارم 

خیلی تا بحال هزینه کردم دکتر گفت لک های هورمونی و بارداری ممکنه هیچوقت نرن 

منم یکساله دیگه دکتر نرفتم یکمی بهتر شدن 

تنها کاری که نکردم لیزر بود 

میکرو درم رفتم میکرو نیدلینگ رفتم انواع دارو و کرم رو استفاده کردم فایده نداشت دکتر گفت لیزر خودم قبول نکردم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
عزیزم منم لک هورمونی دارم  خیلی تا بحال هزینه کردم دکتر گفت لک های هورمونی و بارداری ممکنه هیچ ...

مگه با لیزر میرن؟چرا خوب لیزر نکردی

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
چقدر بد یعنی هیچ راهی نداره 

لیزر کربن باید بکنی 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
برامن زیرچشم تقریباروگونه دوتالک قهوای افتادسرپسرم ک بدنیااومدکمکم رفت طی چمدماه  سراین یکیم ب ...

خوش به حالت از من رو گونه هامه انگار رژ گونه زده باشیم از کجا تا کجا همونجوریه بعضی موقع ها کمرنگ میشن ولی گاهی اوقات پررنگ‌اعصابمو خراب کرده 

مگه با لیزر میرن؟چرا خوب لیزر نکردی

اره اما لیزر پوست رو حساس میکنه بعد ممکنه بیشتر بشن 

خیلی تحقیق کردم اکثر پزشکا گفتن بهتره لیزر نکنی دوست شوهرم متخصص پوسته گفت واسه لک هورمونی بهترین راه دارو که کنترل میکنه و تا زمانی که استفاده میکنی کم رنگشون میکنه اما هیچوقت لیزر نکنی

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏