2777
2789

من معمولا باصابون بچه میشورم و بعدش روغن بچه میزنم.

سری قبلی دستام بدجوری جوش ریز سرسفید زدن.

میخوام بدونم شما از کرم یا ضدعفونی کننده یا... چی استفاده میکنین؟

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا که میرفتم بعدش تو همون ارایشگاه روغن بچه فیروز میزدم. خداروشکر دیگه نمیرم😣شکنجه میشدم عین ...

منم دلم لیزر میخواد ولی مامانم مخالفه😣

هیچی‌نمیزنم میرنم حموم با صابون‌میشورم فقط😐 من بازوهامو اپی کنم جوش سفید ریز میزنه اونجارو اپی نمی ...

موی دستم کم پشت و نازکه

دکلره کنم چی؟؟!!🤔 نمیخوام جوش بزنه😣سری قبل خیلی وحشتناک بود

موی دستم کم پشت و نازکه دکلره کنم چی؟؟!!🤔 نمیخوام جوش بزنه😣سری قبل خیلی وحشتناک بود

میدونم چجوری میشه منم دستام موهاش اصلا معلوم نیست من دکلره کردم خوب بود مشکلی پیش نیومد،ولی درکل من بازوموهیچ کاری نمیکنم‌ دیگه چون‌موهاش کمرنگه مگراینکه جشنی عرکسی ای چیزی بخوام‌برم‌شیو میکنم

میدونم چجوری میشه منم دستام موهاش اصلا معلوم نیست من دکلره کردم خوب بود مشکلی پیش نیومد،ولی درکل من ...

بازوی من مو نداره

اطراف آرنجم جوش زد

اخه دیدم لیزرم خوب نیست و موها بر میگرده. این چه کاریه پس انقد درد و سوختن و خطر سرطان پوست بعدم در ...

چاره چیه دیگه😥😧

منم پوستم حساسه جوش میزنه میخارونم  جاش میمونه😢

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗