2777
2789
عنوان

بیاین‌ تورو خدااا

219 بازدید | 14 پست

خانوما  من‌ الان‌ رژیم‌ بودم‌ امروز کیتم‌ مثبت شد 

واسه پسر شدن‌ رژیم‌ داشتم‌ 

امشب و فردا شب اقدام  کنم؟؟؟؟ 

دیگه چ کارایی باید بکنم؟؟؟ 

اولین‌ بار میخوام‌ اقدام کنم‌ کلی‌ استرس دارم‌ راهنماییم‌ کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه پسر قبلش توت فرنگي بخور و خودتو با اب و حوش شيرين بشور 

اول خودت ارضا شو 

پوزيشن سجده هم مناسب پسرزاييه 

من همه اينا رو بلدم و عشق پسرم اما انقدر درگير اين انتظار بارداري ام كه هيچ كدومو خودم انجام ندادم 

دعا كن ني ني داشته باشم منم اين ماه

خدايا مرسي ❤️

اقدام کن دیه استرس نداره ولی حتما تو رابطه ارضا شو یادت نره استرس نداشته باش تو رابطت تاثیر منفی داره

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش

قبل رابطه وضو بگیرید و  با بسم الله الرحمن الرحیم شروع کنید 😊ب همسرت بگو ب عورت شما و سینه  نگا نکنه سعی کن بپوشونی کلن خودتم نبین....بعد رابطه ام نیم ساعت بلند نشو از جات😘

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من بخاطر قسمی که دادین اومدم تو تاپیک، قسم نده عزیز، هیچکاری نکن اول ارامشتو حفظ کن با این همه ناارومی و استرس اقدام نکن توکل کن به خدا،اگه دوست داشته باشی میتونی به راهنمایی های دین عمل کنی قبل از اقدام

🙏🏻رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا 🙏🏻   اَلْحَمْدُاللّه رَبِّ العالَمین عَلی کُلِّ الْحال
ربطی به رژیم نداره بخواد دختر بشه میشه

اره دوست منم كلي هزينه كرد پسر شه. دارو و تغذيه و راهكار و فلان اما دختر شد. تازه جاي خوب و تضميني رفته بود مثلا

خدايا مرسي ❤️
اره دوست منم كلي هزينه كرد پسر شه. دارو و تغذيه و راهكار و فلان اما دختر شد. تازه جاي خوب و تضميني ر ...

ایشالا اونی که دوست داری بشه ولی حساس نشو هرکدوم باشه فعلا فقط بخاه سالم باشه