شوهرم دوست داره اسم بچه رو مصطفی بزاره ولی من دوست ندارم نظر شما رو کدوم اسمه بنظرتون کدوم اسم خوبه وسط های حرفمان بعضی چیزارو پاکیدم ولی اسکرین میزارم نظرتون رو بگید مرسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا منم سر اسم با شوهرم مشکل دارم اون میگه ترنم من میگم نورا
هردو قشنگه حداقل اون نمیگه زلیخا 😂😂😂😂
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
دوستان میشه اگه کسی اینجا در مورد روابط دوستی قبل ازدواج تجربه داره و میتونه کمکم کنه به تایپیک اخرم سر بزنه؟همه رو نوشتم پشت سر هم و تموم شده ممنون میشم ازتون
استارتر معذرت میخوام بین پستات اینارو نوشتم خیلی ضروریه
خیلی اسم قشنگیه،اما الان قدیمی شده،هر چند بهتر از این اسمهای جدیده ادرین و مهرسانا و برسام و این چرت و پرتاس،اسمهای جدید دیگه معلوم نیس اسم دختره یا پسر یا جونور،شبیه مارکهای لوازم خانگی شدن اسمها،بیچاره بچه ها ،چقدر خوار میشن با این اسمهاشون
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔