2777
2789
عنوان

اختلاف سر اسم بچه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5223 بازدید | 154 پست
ياسين و مصطفي هيچ كدوم نزار ، عزيزم اين بچه از پدر و مادر ايراني زاده شده چرا اسم عربي ميزاريد ! اسم ...

والا‌..محمدعلیم قشنگ نیس بهش میگن مملی حداقل محمد یا علی خالی بذارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم سر اسم با شوهرم مشکل دارم اون میگه ترنم من میگم نورا

هردو قشنگه حداقل اون نمیگه زلیخا 😂😂😂😂

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
همسرم بهم گفت اسم نویان رو تو انتخاب کردی دومی با منه ولی بازم اسم دومی رو من گذاشتم.چ معنی میده مرد ...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌دقیقا منم از اولین روز بارداری جا انداختم ک خانوم اسم رو انتخاب میکنه آقا تایید والسلام 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دوستان میشه اگه کسی اینجا در مورد روابط دوستی قبل ازدواج تجربه داره و میتونه کمکم کنه به تایپیک اخرم سر بزنه؟همه رو نوشتم پشت سر هم و تموم شده ممنون میشم ازتون

استارتر معذرت میخوام بین پستات اینارو نوشتم خیلی ضروریه

یه خانم پرستار موفق و با انرژی😌😋

خیلی اسم قشنگیه،اما الان قدیمی شده،هر چند بهتر از این اسمهای جدیده ادرین و مهرسانا و برسام و این چرت و پرتاس،اسمهای جدید دیگه معلوم نیس اسم دختره یا پسر یا جونور،شبیه مارکهای لوازم خانگی شدن اسمها،بیچاره بچه ها ،چقدر خوار میشن با این اسمهاشون

من اسم یاسین یا محمد علی رو دوست دارم

محمد علی هم قشنگ نیست

مصطفی هم اصلا خوب نیست

اگه میخواین مذهبی باشه بنظرم بذار ایلیا،هم به روزتره هم مذهبی 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
سلیقش تو حلقم😃 فک کن به بچه شیش ماه بگی مصطفی بخند😐 واسه اینکه سخت نباشه مُصی صداش کنید😆

اسم شوخر دوست من مصطفی همش بین خودمون بهش میگیم مصی خخخ

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

انتخاب اسم با مادره

فامیلی با پدره، بسشونه

بگو منم نمیزایمش

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
خیلی اسم قشنگیه،اما الان قدیمی شده،هر چند بهتر از این اسمهای جدیده ادرین و مهرسانا و برسام و این چرت ...

دیشب من یسری اسم واسه شوهرم میخوندم میگف خب الان اینا دخترن یا پسر😂😂😂

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻