2777
2789
عنوان

اختلاف سر اسم بچه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5223 بازدید | 154 پست
عاخی الهی انشاءالله آقا امام حسین خودش نگهدارش باشه

مرسی عزیزم ان شاءالله پسرت به سلامت بدنیا بیاد نگران نباش مردا اولش گیرمیدن که اسمو خودشون انتخاب کنن ولی بعدش راضی میشن به اسم شما ،

فقط روش کارکن بامهربونی یه اسم خوشکل براش بزارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر قراره بین مصطفی و یاسین انتخاب کنیم. یاسین قشنگتره ، ولی در کل هیچکدوم

من از روز اول گفتم باید اسمی باشه که دوتامون خوسمون بیاد در غیر این صورت هیچی

روزی هم که پسرم به دنیا اومد مادرشوهر زنگ رد گفت بزار امیرعلی منم گفتم ما انتخابمون رو کردیم

قرار بود ارشکان بزاریم که ثبت احوال قبول نکرد دیگه گذاشتیم ارشان

شوهرت اصرارداره لقب حضرت محمده

بگومیذاریم امین

امین ام لقب حضرت محمده

اسم امین فوق العاده شیک وقشنگه...همیشه...براهمه رده های سنی

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
مرسی ممنون اره ایشلا یه اسم خوب پیدا میکنیم

عزیزم اسم  محمدیاسین خیلی قشنگه یا حسین سالار یاامیرمهدی من اینارودوس دارم .وقتی میخاین مذهبی بزارین خیلی هم عالیه افرین ب شما محمدمهدی هم قشنگه یامحمدمحسن

قدیمیه و سنگین..اصن خوب نی

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید