2777
2789
عنوان

اختلاف سر اسم بچه +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5223 بازدید | 154 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ 😁 خدارو شکر ما دعوا نکردیم من پدرم از اسم هلن خوشش میاد انقد گفت هلن هلن الان ما فقط بهش ی ا ...

هلن خیلی قشنگه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
اسم در شخصیت بچه تاثیر میزاره و نباید خیلی از  عرف فعلی جامعه فاصله بگیریم. چون بچه ها با هم سن ...

عزیزلله سی سال پیش رو بورس بود بیخیال!! حالا زمان بابابزرگامون یه چیزی

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
عزیزلله سی سال پیش رو بورس بود بیخیال!! حالا زمان بابابزرگامون یه چیزی

در مثل مناقشه نیست که....

مثال زدم. منظورم قدیمی شدن اسامی هست که الله دارن. 

مثلا روح الله در بازه خاصی بعد انقلاب روی پسرها میزاشتن به دلایلی 

یا بری عقب تر دهه پنجاه این نوع اسم ها زیاده... اسم همکارام که بین ۴۰ و ۵۰ هستند زیاد اسم با الله می بینم. 

مرا هزار امید هست....
در مثل مناقشه نیست که.... مثال زدم. منظورم قدیمی شدن اسامی هست که الله دارن.  مثلا روح الله د ...

درسته روح الله ده پنجاه مذهبیا میزاشتن اکثرا هم که اسمشون عوض میکردن یه روح الله میشناختم گذاشته بود سینا😬

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.