2777
2789
عنوان

کودک کم رشد

202 بازدید | 11 پست

دخترم ۴ سالشه قدش ۹۷ سانت. با دوتا دکتر مشورت کردم یکیشون گفت شربت ال آرژنین بده بهش خیلی گشتم پیدا نکردم فقط قرصش هست. دکتر دوم هم گفت باید آزمایش هرمونی بده. کسی بچش این مشکل و داشته؟ اگه اطلاعی دارید ممنون میشم کمک کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترمن پنج سال ونیمشه قدش صدوسه هست ازهمه کوتاهتر

به من گفتن روزی یه تخم مرغ باید بخوره صبح و شب شیر بخوره با هر وعده غذا ماست بخوره. طناب هم بزنه. شربت ال آرژنین هم بین ساعت ۷ تا ۹ شب یه قاشق مربا خوری بخوره آفتاب هم خوبه براشون. ولی دخترم بدغذاست شربت رو هم پیدا نکردم شما تونستی یه دکتر خوب ببر دخترتو اگه نتونستی هم این کارارو بکن ایشالله درست بشه 

به من گفتن روزی یه تخم مرغ باید بخوره صبح و شب شیر بخوره با هر وعده غذا ماست بخوره. طناب هم بزنه. شر ...

ابجی روی دخترم هیچی تاثیرنداره ازبس بی اشتهاس نه اجیا نه میوه نه شیرینی نه غذای موردعلاقه .شربت اشتهااورم بیتاثیره پدرم دراورده

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
به من گفتن روزی یه تخم مرغ باید بخوره صبح و شب شیر بخوره با هر وعده غذا ماست بخوره. طناب هم بزنه. شر ...

شربته واسه چی خوبه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ