2777
2789

۸ماه از کورتاژم گذشته فعلا شرایط بچه ندارم میترسم بچه دار نشم اگه بیشتر جلوگیری کنم کسی تجربه ای داره؟ دکترم گفت بهوره زیاد جلوگیری نکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولتون بود؟

نه دومی بود قلبش وایساده بود مجبور شدم سقط کنم بخاطر بقایا هم کورتاژ شدم همه بهم گفتن باید زودتر باردار بشی چون کورتاژ شدی ممکنه بارداریت طول بکشه منم اقدام کردم ولی اگه الان شرایتشو نداری یکم صبر کن تا شرایط بهتر بشه من الان واقعا سختمه کاش یکم دیگه مونده بودم

نه دومی بود قلبش وایساده بود مجبور شدم سقط کنم بخاطر بقایا هم کورتاژ شدم همه بهم گفتن باید زودتر بار ...

واسه منم قلبش تشکیل نشده بود البته از پله افتادم ضربه خورده بود ولی زود زود عفونت میگیرم میترسم با این که خیلی بهداشت و رعایت میکنم

واسه منم قلبش تشکیل نشده بود البته از پله افتادم ضربه خورده بود ولی زود زود عفونت میگیرم میترسم با ا ...

خب حتما عفونتو پیگیری کن نذار بمونه من شنیدم عنبر نسا برای عفونت عالیه امتحان کن