2777
2789
عنوان

امپول هاش سی جی برای مردان

11577 بازدید | 13 پست

لطفا اگه اقایی این امپول رو برای بارداری استفاره کرده و یا خانمی که شوهرش استفاده کرده یه لحظه بیاد از نتیجش بمن بگه.میگن تاثیر معکوس داره لطفا اگه چیزی میدونید بگید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

وای یعنی هیچکس نیست که چیزی بدونه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر عزیز همسر من دو بار این آمپولو تزریق کرد یه بار پارسال یه بار هم 3ماه پیش من هر دوب ...

سلام عزیزم مرسی که اومدی یعنی تعداد اسپرمش و حرکتش زیاد شد؟؟؟مشکل شوهرت مثل شوهر من بود؟من شوهرم تعداد و حرکت اسپرمش کمه.دکترا بهت نگفتن چرا سقط شد؟؟من میخوام ای وی اف کنم

سلام عزیزم مرسی که اومدی یعنی تعداد اسپرمش و حرکتش زیاد شد؟؟؟مشکل شوهرت مثل شوهر من بود؟من شوهرم تعد ...

من کلی ازمایش دادم

خداروشکر مشکل حادی پیدا نشد و سالمم

ولی همسرم واریکوسل داره

2 سال پیش عمل کرد

ولی فایده ای نداشت

اسپرماش افت هم کرده

الان هم تعدادش کمه

هم تحرکش کنده

و بیشترین عتمل سقطو الان لقاح بی کیفیت میدونن

من کلی ازمایش دادم خداروشکر مشکل حادی پیدا نشد و سالمم ولی همسرم واریکوسل داره 2 سال پیش عمل کرد ...

ای بابا.باید ای وی اف کنی .منم میخواستم ای یو ای کنم دکتر قبول نکرد میگه نتیجه نمیده باید ای وی اف کنی.منم خودم مشکل ندارم شوهرم واریکوسل گرید 1 داره

ای بابا.باید ای وی اف کنی .منم میخواستم ای یو ای کنم دکتر قبول نکرد میگه نتیجه نمیده باید ای وی اف ک ...

نه نه تنها من بلکه شوهرم اصلا راضی به ای وی اف نیست

جدا از این ای وی اف و میکرو برام ممنوع پزشکی شده چون به داروهاش حساسیت دارم و دکتر عفونی بهم گفته اگه یه بار دیگه این داروها رو مصرف کنی ممکنه راه تنفسیتو ببنده یاروی مفاصلت اثر سو بزاره. 

برای همین ما طب سنتی رو پیش گرفتیم. و من میخوام و همیشه از خدا خواستم طبیعی باردار شم 

نه نه تنها من بلکه شوهرم اصلا راضی به ای وی اف نیست جدا از این ای وی اف و میکرو برام ممنوع پزشکی شد ...

ان شا اله اتفاقا یکی از اشناهامون که نسبت دوری داره و بدون علت چندین سال بود منتظر بچه بود از طریق سنتی بچه دار شد الان پسرش دوسه ماهست.ایشالا شمام موفق باشید

نه نه تنها من بلکه شوهرم اصلا راضی به ای وی اف نیست جدا از این ای وی اف و میکرو برام ممنوع پزشکی شد ...

چقدر خوشحال شدم بچه دار شدی شوهر منم همین مشکل داره شما چطوری نتیجه گرفتین؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستین برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

چقدر خوشحال شدم بچه دار شدی شوهر منم همین مشکل داره شما چطوری نتیجه گرفتین؟؟

هیچ کار خاصی نکردیم 

فقط همسرم سبزیجات بیشتر خورد 

سرخ کردنی خیلی کمتر مصرف کرد 

بیضه هاشو با آب سرد ماساژ میداد 

و طبیعی باردار شدم

ما دوتا دختر داشتیم واسه پسردارشدن رفتیم دکتر و بعد از آزمایشات معلوم شد اسپرم شوهرم ضعیفه دکتر این ...

عزیزم این امپول رو چجور زدید؟چندتا و با چه فاصله ای؟

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰