2777
2789
با حرفات موافقم از همین الان جوری برنامه ریزی میکنم که خونه و‌ماشین و هزینه دانشگاه ازاد یا غیر انتف ...

عمر حضرت نوح مبخاد ابن همه ک

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان کسانی هستن که تلاششون انصافا کم هم نیست ولی انقدر سطح توقع ها از سبک زندگی بالا رفته که نمیشه راحت زندگی کرد

انقدر تنوع طلبی ها و مصرف گرایی ها زیاد شده که دیگه تلاش در حد معمول جواب نمیده و این وابستگی به خانواده اینجاست که مفهوم پیدا میکنه

مثلا من موندم اینکه یه لباس مجلسی رو نمیشه توی دو تا مهمونی پوشید چرا باب شده؟

اینکه مهمونی ها حتما باید چهار مدل غذا توش باشه رو کی باب کرده؟

لباس و مانتو چرا تا زمانی که قابل مصرف هستن تحت این عنوان که خسلی وقته دارمش و همه دیدن استفاده نمیشن؟

چرا وقتی کمد پر لباس داریم باز خرید انجام میدیم؟

اینکه عروسی حتما باید توی فلان تالار ها باشه n نوع غذا باشه رو کی باب کرده؟ فلان کس بیاد بخونه چرا باب شده؟

جهیزیه n میلیونی رو کی باب کرده؟

ماها با سطح توقعاتمون از زندگی باعث شدیم که این وابستگی انکار ناپذیر باشه

حالا اگر ماشین ظرفشویی توی جهیزیه نباشه کسی با یکی دو سال با دست ظرف شستن جون نداده

وقتی فر مجهز داری و کارت رو راه میندازه الزاما سولاردام و ماکروفر داشتن چیزی جز مصرف گرایی نیست قراره بخری و سیماشو بچپونی توش و ازش به عنوان کابینت استفاده کنی؟ چرا آخه؟  

اونی که داره نوش جونش مشکل اینجاست چون سطح توقع ها بالاست و اگر نباشه حرف توشه اونی که نداره هم تا نتونه همه چی رو صفر تا صد فراهم کنه نمیتونه تصمیم جدی ای مثل ازدواج بگیره در حالیکه این عقب انداختن به این دلایل حقیقتا احمقانه ست 

اگر هر کدوم توی هر جایگاهی که هستیم به یه زندگی نرمال و خیلی معمولی قناعت کنیم و راضی باشیم هم برای فرزندانمون پس انداز در حد راه افتادن یه زندگی معمولی خواهیم داشت هم میتونیم حتی با وجود بحران های اقتصادی ای که الان توش هستیم زندگی بهتری از نظر آرامشی برای خودمون بسازیم 

من از وابستگی به خانواده ها اصلا خوشم نمیاد کمک های جزئی که از لطفشونه ولی اینکه بچه رو مصرف گرا کنه نه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه همین وضعیت و‌دارن با این تفکر نسل بعد تن پرور بار میان

خیلی از دوستهای شوهر من دانشجوی نخبه بودن و دارن دکترا میخونن دلم میخواد بیای وضعیت هاشنو ببینی که اونا که ساپورت داشتن الان کجان و اونا که نداشتن چطور زندگی میکنن شعار دادن اسونه ولی زندگی واقعی با شعار خیلی فرق میکنه

اخ پدرشوهرمم تفکرش مثل تو بود دریغ از کمک مالی ما بیچاره ها تو جوانی پیر شدیم برای هر ی وسیله ایی ...

چرا خب اینجوری فک میکنی🤔🤔🤔

منم تازه عروسم هرچی که خریدیم و هرکاری که کردیم خودمون انجام دادیم فقط و فقط خانواده من تو خرید جهیزیه کمکمون کردن بدون منت که خیلی بهتره اینجوری هم بیشتر قدر میدونیم هم بیشتر تلاش میکنیم

من خودم در امد دارم عزیزم پدرمم خیلی کمک کرده خونه و ماشینم داریم زندگیمم خوبه خدا رو شکر پدر همسرمم ...

ای بابا. داشتن و ساپورت نکردن؟ 😞

اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!
چرا خب اینجوری فک میکنی🤔🤔🤔 منم تازه عروسم هرچی که خریدیم و هرکاری که کردیم خودمون انجام دادیم فق ...

الان برای قسط و اجاره و وام اذیت نیستی؟

نمی دونم والا ما شهرستانیم شوهرمم حقوقش زیاد نیس خیلی سخته

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان کسانی هستن که تلاششون انصافا کم هم نیست ولی انقدر سطح توقع ها از سبک زندگی بالا رفته که نمیشه ر ...

عزیزم حرفت درسته ولی من منظورم مصرف گرایی و این چیزا نیست اینه که پسری یا دختری زمانی که میخواد وارد بازار کار بسه اولش حداقل یکی دو سالی به ساپورت احتیاج داره ایا اون پدر و مادر اونقدر مسئول و اینده نگر بودن مه فکر این روزها رو کرده باشن؟وقتی میخوان ازدواج کنن با خرج های سر سام اور الان تا حدی به کمک و ساپورت احتیاج دارن ایا اون پدر و مادر انقدر مسئولیت پذیر بودن که الان بتونن کمک کنن؟ایا اگر جایی تو زندگی بچه کم اورد پدر و مادر اونقدر مسئول بودن که الان بتونن گوشه ای از کار رو بگیرن و کمکش کنن؟

من شعار نمیدم عزیزم خودم اینجوری زندگی میکنم

شاید چون تازه عروسی سختت نیست

البته انشالله همیشه از زندگیت رضایت کامل داشتی باشی عروس خانوم😚😚

عمر حضرت نوح مبخاد ابن همه ک

دیگه همه سعی و تلاشم بر همینه هنوز پسرم ۱۳ سالشه وقت دارم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان برای قسط و اجاره و وام اذیت نیستی؟ نمی دونم والا ما شهرستانیم شوهرمم حقوقش زیاد نیس خیلی سخته

چرا خب مخصوصا که بعد عروسیمون همه چی یهو گرون شد ما هم زیاد تجربه نداریم ولی برنامه ریزی داریم برای زندگی

ای بابا. داشتن و ساپورت نکردن؟ 😞

عزیزم نمیگم نکرده تو خرید خونه کمک کرده ولی کلا مدلا ادم مسئولیت پذیری نیست کاش میشد برات باز تر کنم موضوع رو شوهر من خیلی موفقیت کاری زیادی میتونسته داشته باشه تو شروع کارش اگر پدر و مادرش یک کمک کوچولو میکردن ولی اصلا ادمهای به فکر و مسئولیت پذیری نبودن و نیستن،ممکنه بگی خوب برای خرید خونه که پول دادن ولی بببین جاهای خیلی حیاتی زندگی همسرم پشتش نبودن 

عزیزم نمیگم نکرده تو خرید خونه کمک کرده ولی کلا مدلا ادم مسئولیت پذیری نیست کاش میشد برات باز تر کنم ...

نه عزیزم در همین حد که گفتی متوجه شدم. به نظر منم کمک خانواده تو یه برهه ای خیلی میتونه آدم و بندازه جلو. حتی حتییی اگر در زمینه مالی نباشه و اعتماد به نفس و ... باشه. 

اگر نظر من نظر شما نیست لطفا ریپلای نزن!