2777
2789

نسل پدر و مادر دهه شصت که البته خیلی هاشون خیلی بی خیال بودن و به خودشون زحمت ندادن یک فکر جدی برای اینده بچه هاشون بکنن ،ولی من میخوام از الان به فکر این موضوع هم باشم (هر چند هنوز نی نی نداریم)شما برای اینده بچه هاتون چه جوری پس انداز میکنین؟همسر خودم فوق لیسانس یک رشته مهندسی از دانشگاه دولتی هست واقعا هم ادم با عرضه ای هست و درامدش خدا رو شکر بد نیست(به نسبت وضعیت اقتصادی الان بازم از خیلی ها بهتره) ولی بازم میبینم مهندس هایی که میتونن با سرمایه کسب و کارشون رو شروع کنن چقدر تو این مملکت جلو  هستن،البته پدر شوهر من سر خونه خریدنمون یک مبلغی کمک کرده ولی هیچ موقع پدری نبوده که ذغذغه اینده بچه ها رو داشته باشه(به نظر من البته)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دوره زمونه هرکس زود ازدواج کنه و دوتایی باهم یه چنسال کار کننو خانواده ها کمک کنن بچه هاشون اینده دارن وگرنه خانواده که پشت نباشه پسره هم کار درس درمون نداشته باشه تازه ۳۰ سالگی یادش بیوفته باید بره سره کارو زن بگیره خب معلومه بچش اینده ای نخاهد داشت 

پدرشوهرم خیلی به همسرم کمک کرد تو خرید کالا و عروسیمونو خونه هم بهمون داده فعلا تا زمان ازدواج برادرشوهر بعدیم بشینیم البته شوهرمم 15 میلیون داد به پدرشوهرم تا خونه رو تکمیل تر کنن و تغییرش بدن الانم همسرم همین تصمیمو واس زندگی خودمون گرفته البته الان داریم خونه میسازیم و تا عید تموم میشه الحمدلله ماشینم خریدیم اینم بگم شوهرم پولدار نیس کارگره ولی میگ بعد تموم شدن خونم پس انداز میکنم واس بچه هام خونه بخرم بدم بهشون تا اخر عمرشون بشینن براشون پس انداز میکنم حتی اونقد عاشق بچس که میگ دخترم به دنیا بیاد یه روزی دانشگاهش یه شهر دیگ باشه ما خونه رو میبریم همون شهر تا راحت باشه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

قبول ندارم هرکس باید خودش زندگیشو بسازه 

منم قبول ندارم اینجا اروپا نیست که هر کس بتونه زندگی خودشو به راحتی بسازه با این وضعیت و این شرایط اقتصادی کسایی که دست خالی هستن واقعا به مشکل میخورن چه تو کار و چه تو ازدواج 

البته کلی هم قسط داریم ماهی 600 تومن😂😂منم کار نمیکنم ولی تمام کارتش و پولاش دست منه من خرجی خونه رو میدم یه جوری مدیریت میکنم که پس انداز کنیم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

دوست همسرم الان دکترا دانشگاه دولتی داره میخونه دانشجوی نخبه هم بوده کار هم‌ در کنارش سعی کرده بکنه همیشه،ولی بازم الان خیلی عقبت چون ساپورتی نداشته نه پولی تونسته جمع کنه نه ازدواج کنه من حتی به یکی از دوستای خودم پیشنهادش دادم به خاطر موقعیت مالیش ردش کرد

با حرفات موافقم از همین الان جوری برنامه ریزی میکنم که خونه و‌ماشین و هزینه دانشگاه ازاد یا غیر انتفاعی کیش و خرید و مراسم عروسی پسرمو داشته باشم . برای دختری هم که‌هنوز ندارم و اگر اومد غیر از هزینه تحصیلش اونم با همون شرایط جهاز کامل و .... یه اپارتمان و ماشین و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
همه همین وضعیت و‌دارن با این تفکر نسل بعد تن پرور بار میان

وقتی واقعیت جامعه همینه مجبوری با واقعیت جلو بری نمونشم این همه ادم تحصیل کرده و با استعداد که تو این جامعه به خاطر شرایط عجیب و غریبش به هیج جا نرسیدن 

همه همین وضعیت و‌دارن با این تفکر نسل بعد تن پرور بار میان

اخ پدرشوهرمم تفکرش مثل تو بود

دریغ از کمک مالی

ما بیچاره ها تو جوانی پیر شدیم برای هر ی وسیله ایی ک خریدیم.دیگه خرید اون وسیله بهمون لذت نداد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شما چی خوندی گلم و پدرتون چه کمکی کرده؟ سر کار میری؟ یه نفره تو جامعه الان نمیشه زندگی رو ساخت.  ...

من خودم در امد دارم عزیزم پدرمم خیلی کمک کرده خونه و ماشینم داریم زندگیمم خوبه خدا رو شکر پدر همسرمم تو خرید خونهذکمک کرده یک مبلغی،ولی من همیشه نظرم اینه اونجوری که باید شوهرمو در مراحل حساس زندگی ساپورت نکرده و پشتش نبوده و گرنه تو خیلی رمینه ها جلو بود الان سوهرم