2777
2789
5سال اول دقیقا باید مناطق محروم خدمت کنی

نه عزیزم این طور دیگه نیست 

اگه دفتر چه رو نگاه کنی حتی نوشته مثلا یک معلم مرد یا زن میخوان برای فلان ناحیه !!!

یعنی از الان ناحیه شون هم مشخصه 

اون مال قدیما بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این طور دیگه نیست  اگه دفتر چه رو نگاه کنی حتی نوشته مثلا یک معلم مرد یا زن میخوان بر ...

چه خوب اگه این جوری باشه خوبه وگرنه به الافی نمی ارزه شرایط سنی هم داره تو دفترچه؟

ن بابا پزشکی ک قبول نمیشم.. هوشبری و اینا مثلا

ول کن.... اونا رو با معلمی مقایسه نکن!!! 

باور کن این بهتره...

به عنوان خواهر بزرگ بهت میگم

درسته شوهر فقط بخشی از زندگی، ولی واسه ی معلم خواستگارهای خیلی بهتر و با کلاس تری میاد 

تا کسی که کارمند بیمارستانه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
درامداشو باهم مقایسه کن پدر من معلم با 30سال خدمت توی روستا زور بزنه 2.5درمیاره اما پزشک چی؟!

پدر شما چند سال درس میخونه؟! و چقدر در روز کار میکنه؟

ی پزشک بهترین سال‌های عمرشو مجبوره فقط درس بخونه...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
پدر شما چند سال درس میخونه؟! و چقدر در روز کار میکنه؟ ی پزشک بهترین سال‌های عمرشو مجبوره فقط درس بخ ...

یک معلم اگه بخواد فوق لیسانس علوم تربیتی باشه 6تانهایت 7سال درس می خونه یک پزشکم تقریبا همین جور نزدیک 7الی هشت سال زمان پدر منو اگه بخوام مقایسه کنم واقعا باید 5سال روستا یامناطق محروم بهصورت اجباری خدمت می کرده بعد دوران تحصیل ،در حالیکه پزشکان درطول دوران تحصیل نهایتا تا دوسال، بعد از اون هم که هم معلمین هم پزشکان باید خودشون دایم بروزرسانی کنن ،اما واقعا توی ایران به معلمین یا پزشکان بیشتر اهمیت میدن؟!کشورهای توسعه یافته مانند المان و...معلمین حرف اول می زنن چه از نظر درامد چه وجه احترام و...پزشکان خودشون میرن دنبال مریض ودرمان می کنن در حالیکه ایران روز به روز مردم مریض ترمیشن وپزشکان البته به غیر از تعداد انگشت شمار احساس میکنن خدایی می کنن مردم هم به خاطر سلامتی مجبورن هر کاری بکنن از پول گرفته تا...

داداش منم زنگ زدن بره مرکز استان 

اگه که قبولت کنن ازت تعهد خدمت میگیرن که اگه رشته های دیگه قبول بشی نباید بری 

پارسال پسرخالم رشتش انسانی بود ازش فوری تعهد خدمت گرفتن 

تو کارنامه سبز حقوق دانشگاه بابلسر قبول شده بود دقیقا چیزی که میخاس اما چون تعهد داشت هیچی دیگه پرید 

ههه دروغه واسه من که نیومده      

خوب خودت نميخواي! حتما

وگرنه هرچي خانواده باكلاسي ، دنبال دختر شيك و با كلاس معلم هستن ...