2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب منم سال 98از دوباره می خوام کنکور بدم میشه راهنمایی کنی چیا باید بخونم رتبه ام خوب بشه البته ...

من رو شیمی و زیست خیلی وقت گذاشتم

به نظرم دو تا درس از عمومیا و دوتا درس از تخصصی ها انتخاب کن و حساااابی روشون کارکن.البته هیچ درسی رو هم کنار نذارمثلا من ریلضی درست نخوندم خراب کرد خیلی رتبمو..

آزمون هم نمیدونم برا نظام قدیما برگزار میشه یا نه

اگه میشد حتما برو از اول مهر

خلاصه تست هم خیییلی کارکن

بهترین شغل دنیا از نظر من فقط از نظر من برای یه خانم معلمی هست من ارزو داشتم برمیگشتم عقب و شرکت میکردم دانشگاه فرهنگیان ولی الان ۲۵سالمه و اصلا نمیتونم بهترین موقعیت زندگیتون حتما برای مصاحبه برید و ایشالا حتما قبول بشید شک نکن بهترین انتخاب دنیا را کردی

نه ۱۸-۱۹

ژلوفن الان سایت سنجش رو خوندم

نوشته اگه قبول بشی و نری دو سال محروم میشی ک

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ژلوفن الان سایت سنجش رو خوندم نوشته اگه قبول بشی و نری دو سال محروم میشی ک

پس کلا مصاحبه ش رو نرم اگه نخواستم..نه؟

آخه چون بابام فرهنگیه و سوالاشون و اینا رو اینترنت دیدم حدس میزنم ب احتمال زیاد قبول میشم