2777
2789
عنوان

سونو شكمي يا واژينال

258 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من از روي تاريخ پري هفت هفته و ٤روز هست ك باردارم البته توي سونويي ك توي هفته٥ انجام دادم سن ساك ١٠روز كوچيكتر بود از تاريخ پري من تو اين مدت لكه بيني داشتم ك شياف استفاده كردم الان ٣روزه لكه بيني دارم دوباره دكتر بهم گفته شايد بارداري پوچ باشه يا سقط بشه همون هفته ٥گفت

حالا من شنبه ميخوام برم سونو ك مشخص بشه بچه قلب داره و موندني هست يا سقط ميشه

بنظرتون توي سونو شكمي مشخص ميشه يا حتما واژينال بايد برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی لکه بینی داری اصلاااااا واژینال نرو 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لطفا اگه تجربه اي داريد كمكم كنيد بنظرتون توي هشت هفته از موعد پري اگه بچه موندني باشه نشون ميده يا ...

عزیزم واژینال برو الهی که صدای قلبشو بشنوی 

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️
الان دیگه هر دوش نشون میده ولی واژینال دقیق تر هر کدوم تدکترت داده برو

من چون شهرستانم و اينجا واژينال نداره دكتر همون شكمي رو نوشت اما ميخوام برم شهر بزرگتر ك واژينال هم انجام بدن

موندم بخدا