2777
2789

من چهارساله ازدواج کردم، ما جو خونمون یکم خاصه، ما همون اوله ازدواج تو خواستگاری همه ی شرایط خاصمونو گفتیم، اونا هم که حتی آشنا هم بودن خیلی راحت گفتن نه مهم نیست و درست میشه و از این حرفها...از بعد از عقد که کم کم شوهرم با ما آشنا شد ، شروع کرد به ایراد گرفتن از من و پدر مادرم و برادرام و خلاصه از همه چی، برادرام یکی هجده ساله و یکی بیست ساله بود، تو اوج جوونی و شیطنت، شوهرم با اینکه برادرامو از قبل میشناخت، همه اش به من غر میزد که اینا چرا اینطورین، چرا اینطوری لباس می پوشن، چرا مامانت فلان کارو نمیکنه، چرا مادرت تصمیم گیرنده اس، چون تو خونه ی خودشون شدیدا پدر سالاری بود، نمیتونست ببینه پدرم اینقدر از مادرم حرف شنوی داره، چون مادرم ماشالا خیلی با تجربه و با سیاسته، ولی اونجا حرف حرفه پدرشوهرمه، خلاصه اینکه الان نسبت به کارهای همه مخصوصا مادرم خیلی حساس شده، بیشتر بحثهای ما سر خانواده ی منه، حالا باید بگم از خانواده ی داغون خودش، که توی سه سال نامزدیمون چه بلاها که سرم نیاوردن و چه حرفها که نزدن و گوشت تنمو آب نکردن، ولی تا من میخواستم به روش بیارم بهش بر میخورد و قهر میکرد، من خیلی باهاش صحبت میکنم، همه اش میگم من و تو باید جو خونه هامونو بپذیریم، خانواده ی من و خانواده ی تو هردو شریف و آبرو دارن، بالخره اختلافات تو هرخونه ای هست، ولی دلیل نمیشه تو همه اش منو بخاطر کوچکترین کار و حرکت دیگران سرزنش کنی، اونم وقتی قشنگ خودشو تخلیه میکنه قول میده این رفتارو نکنه ولی باز با کوچکترین چیزی همون رفتارو میکنه، من واقعا خسته شدم، خانواده ی من خییییلی به شوهرم احترام میذارن، خیلی حواسشون هست، ولی اون حتی به مسائلی که بهش مربوط نیست هم گیر میده و منو میرنجونه، دیگه تحملم تموم شده، دلم میخواد وسایلمو جمع کنم برپ خونه بابام از بس که ناراحت میشم به خانواده ام توهین میکنه و گیر میده، منم از خانواده اش انتقاد میکنم ولی نه مثل خودش، ولی اون حتی مسائل چند سال پیشم میکشه وسط، لطفا کمکم کنید که چکار کنم برای همیشه تمومش کنه، یک سال عروسی کردیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خواهر هر وقت راهکار پیدا کردی به منم بگو ..برا من بدتره آخرشم خسته شدم از این حرفها قطع رابطه کرد ...

آخه تا خوبه خییییلی هوای مامان بابامو داره، خیلی کمک میکنه، ولی تا یک مورد میبینه که ۹۰ درصد هم بهش مربوط نیست سریع باهام بحث میکنه، جالبه میگه دیگه خونه پدرت نمیام، بعد فرداش دوباره پا میشه میره، خیلی بچه اس😒😒۲۷ سالشه البته

وقتی اینکارومیکنه مشغول شو ب کاری جوری بهش بفهمون زدن این حرفای تو  برام اهمیتی نداره.

لابدازروزاول حساسیت نشون دادی شوهرت هم گیرسه پیچ داده چندبارکه گفت وبیخیال بودی خودش ازرومیره ودیگه هیچی نمیگه.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

بگو تو زندگی دونفرمونو بچسپ چیکار خونوادها داری خاله زنکی مگه

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم.❣دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان. اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام بگیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم. دختری لاغر و قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند. یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم. اسمش را بگذارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم" را نکند. آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی می تواند بگذارد. معلوم است، "خورشید"! اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح که چشمهایش را باز می کند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده، "شادی" را بیدار کرده و به "نسترن" رسیده. دلم میخواهد در حیاط خانه م "ترانه" بخواند و "بهار" برقصد. "نگار"م خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم که روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده م. دلم چقدر دختر می خواهد. روزهایم بی "سحر"، شبهایم بی "مهتاب"، آسمانم بی "ستاره" و زندگی بدون "افسانه" ممکن نیست. تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم" تا درد دل هایم را برایش بگویم. "رویا" می خواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم. دلم میخواهد یک دختر داشته باشم. دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم. هیچ اسمی توصیفش نکند. همه چیز باشد و هیچ نباشد. از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود. رهای رها باشد! آری، انگار دلم می خواهد دخترم "رها" باشد...   وزن بعد زایمان 115...هدف اول... 110❌هدف دوم.. 105❌هدف سوم.. 100❌

خيلي مسائل رو بهش از خانوادت نگو و دخالت نده حرف بيحان ميزنه لبخند بزن بگو به من مربوط نيست به خودشون بگو اگه فكر ميكني كه بهت ربط داره برو تو صورت مامانم اينارو بگو دوباره لبخند بزن و برو

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

شوهرمنم همین بوداینکاری ک گفتمو کردم بهترازقبل شده.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.