2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده نسبت بهم

681 بازدید | 22 پست

سلام شوهرم از وقتی فهمیده بچه تو شکمم دختره اخلاقش عوض شده و زیاد بهم اهمیت نمیده.میگه جنسیت فرقی نداره ولی کاملا حس میکنم اخلاقش یجوری شده دیگه زیاد اطرافم نمیاد.مگه اخه تقصیر منه   خدا خواسته. تو رو خدا کمکم کنید راهنمایی میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به جنسیت نداره عزیزم کلا آقایون تو بارداری و بعد از زایمان اخلاقشون یجوری میشه خانم باردار هم ح ...

دلم خیلی گرفته چونکه تا قبل اینکه جنسیت بفهمیم همش اطرافم بود یه باره اینجوری شده عذاب میکشم

وا دلشم بخواد، شوهر من میگه کاش بچه دار شدیم بچه اولمون دختر باشه، به قول بابام میگه دخترا لوس بابان و گریه کن بابا باید خیلی دوستشون داشت 

خدایا منو به خواستم برسون خواهش میکنم 
دلم خیلی گرفته چونکه تا قبل اینکه جنسیت بفهمیم همش اطرافم بود یه باره اینجوری شده عذاب میکشم

عزیزم اصن اینجوری نیست باور کن بخاطر هورمونات خیلی حساس شدی بعدن خودت متوجه میشی این اخلاق شوهرت رو من از خیلی از خانما شنیدم که بچشون پسر هم بوده اصن ربطی نداره ولی اگه خیلی ناراحتت می‌کنه  این  قضیه،حتما باهاش  حرف بزن و  از عمق ناراحتیت بهش بگو .تازه  دختر هووی مادر هست بذار به دنیا بیاد ببین رابطشون باهم چجوری میشه فقط صبر کن ببین.

الان چطوری اروم شم عزیزم؟

برآر دنیا بیاد.دوتا خنده براش کنه دیوونش میشه

شوهر من جنسیت میگفت برام مهم نیست اما پسر بیشتر دوست داشت.منتظر پسر هم بود

حالا ک دخترم دنیا اومده اینقدر میخاتش و قربون صدقش میره ک من خدایی با اینکه دخترمه حسودی میشه.

حتی مادر شوهرم میگه من تا حالا ندیده بودم اینقدر دور بچه باشه.چ برسه اینقدر نازش کنه

حتی بهم شب بخیر هم نمیگه اخه تا این حد؟    

جسارتا عزیزم ببخشید این سوالم میپرسم.توی بارداریت رابطه دارین یا دکتر منع کرده؟اخه بعضی از آقایون ممکنه فک کنن برای احتیاط بیشتر نباید به خانمشون نزدیک بشن برای رابطه و کم کم تو اخلاقشون هم انگار تأثیر می‌ذاره و ما خانما یجور دیگه برداشت میکنیم

برآر دنیا بیاد.دوتا خنده براش کنه دیوونش میشه شوهر من جنسیت میگفت برام مهم نیست اما پسر بیشتر دوست ...

از اینکه این چند ماه رو چجوری بگذرونم با بی مهری دارم دیونه میشم 

جسارتا عزیزم ببخشید این سوالم میپرسم.توی بارداریت رابطه دارین یا دکتر منع کرده؟اخه بعضی از آقایون مم ...

دکتر گفت اشکال نداره ولی بازم نمیاد طرفم و من هر از گاهی پیشنهاد میدم چون حس میکنم مرد احتیاج داره.من الان حرفم رابطه نیس عزیز قبلن ها هم رابطه ای نبود زیاد ولی خیلی اهمیت میداد ولی چن؟ روزه کلا یجوریه حتی دریغ از یه شب بخیر

از اینکه این چند ماه رو چجوری بگذرونم با بی مهری دارم دیونه میشم 

سرت رو گرم کن.تا میتونی بخواب ک بعدش آرزو میشه یکساعت خواب برات.فعلا راحت بخواب و غصه هیچی نخور.

شاید باورت نشه اما شوهر من ن ی دکتر و ن ی سونو تو کل 9ماه با من اومده.همش با پدر مادرم یا مادر شوهرم رفتم

ن اینکه نخاد وقتش رو نداشت اما من اینقدر ب دل گرفتم خیلی دوس داشتم مثل بقیه شوهرم باهام باشه.اما گذشت.