برای اولین بار بانامزدم رفتیم مسافرت قلیون کشید و دعوامون شد کلی بد وبیراه گفت بهم منم جواب دادم.اخر سر زدم زیر گریه.جاری هام اومدن دلداری بدن میگن شوهرای مادست بزن دارن و فش میدن.منم گفتم تکلیفمو روشن میکنم هرروزمشده گریه.بعد موقع برگشتن بهش گفتم میرم پیش وکیل و مشاور توافقی یکاری کنیم گفت باشه.الان سه روزه حتی یه پیام هم نداده.چیکارکنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره حودمم ترسیدم.وقتی گف میزنم تو صورتت.بخاطرهمین گریم گرف
تهدیدش هم یه هشدار هست
خیلی دقت کن دوست عزیز
اگه تماس گرفت ادامه رابطه ات رو به شرط مشاوره بزار
روانشناس ماهر پیدا کن که بتونه کمکتون کنه
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
عزیزم با دعوا چیزی درست نمیشه من هم شرط ازدواجم مشروب نخوردن بود اونم گفت چشم.شام عقدمون فقط 2 تومن پول مشروب داد هر چی دعوا مرافه فایده نداشت تا پارسال میخورد اخر رفت کربلا اومد خودش خواست دیگه نخورد
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
یکم دلم پربود.اخه داداشاش خیلی قلیونی ترن ولی به احترام من نکشیدن این رفت کشید
خواسته خودی نشون بده شما هم باید تو خلوت خودتون با زبون چرب و نرم گله میکردی تا حق با تو بشه همیشه تو دعوا اگر بخوای داد و بیداد کنی حتی اگر حق با تو هم باشه اما مقصر میشی
درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
[QUOTE=67266584]دیگه تموم شده.ولی الان خانوادم میخوان برن مسافرت و عروسی ولی من موندم چیکارکنم[/QUOیعنی منظورت اینه که باید اجازه بده بری یا که نری؟؟؟