2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه لطفا تشریف بیارید..

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 27 پست

اصلا موضوع مهمی نیست اینقدر خودت را درگیرش نکن هیچ کس کامل نیست و یکسری عیب و ایرادات داره که طرف مقابلش وقتی از همه شرایط سنجیده و اومده جلو و اخلاقاهاتون با هم هماهنگ باشه حالا بر فرض که یه مشکل جزیی هم باشه باید بپذیرند دیگه البته این اصلا مشکل خاصی نیس 

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

ببینید پوست اضافی ندارم بدنم مثل کسی که همیشه لاغر بوده صاف و سفت و یک دست نیست.شرایط عمل هم ندارم راستش.یعنی ازدواج کنم😷؟

نظرات پسرها در مورد اندام همسر مورد علاقشون رو تو نت و....خوندید😷😷😷😷؟با این وجود چی؟

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از جوابت عزیزم اما ورزش ترک رو از بین نمیبره که فقط سفت میکنه که خب تا حدودی هم اثر کرده اما ن ...

ترک هم خودم استفاده نکردم ولی خیلیا از روغن بایو ایل راضی هستن خیلیا برای ترک حاملگی و پشت پا استفاده کردن جواب خوب گرفتن، ناراحت نباش اصلا عزیزم، اگر مورد خوبی پیدا کردی اشتباهه محضه بخوای بخاطر این چیزا ردش کنی، اونم با ورزش مدام و روغنه حل میشه

فقط اومدم بپرسم رژیمتو میشه بیشتر توضیح بدی؟!😄

😂😂😂😂😂عزیزم.

کالری شماری با توجه به وزنم داشتم و هر از گاهی که وزنم استپ میکرد رژیم شبر یا رژیم تک خوری میوه(تو سایت زیباتن هست)+تردمیل و ایروبیک و بعد از اونا هم بدنسازی.

ممنونم از همگی مرسی که وقت گذاشتید و کمک کردید.پس یعنی مشکل وحشتناکی ندارم😑😨🙈همتون متفق القول هستید که تو خواستگاری هم چیزی نگم؟

به نظر منم اصلا چیز مهمی نیست که بخواد نگرانت کنه. اینو کاملا جدی و صادقانه بهت میگم

ممنونم عزیزم