2777
2789
عنوان

بیمه عمر و تامین آتیه فرزندان

762 بازدید | 9 پست

طرح بیمه عمر دو بعد داره . یکی پوشش های بیمه ای مانند فوت عادی یا بر اثر حادثه ْ از کار افتادگی ْ هزینه های بستری و پزشکی ْ حوادث ْ نقص عضو ْ و بعد دوم سرمایه گذاری و تامین مالی آتیه . 

در واقع کسی که بیمه عمر می خره خطر و ریسک را می فروشه و از زندگی خود دور می کنه و در کنارش پس انداز با سود تضمینی برای آینده خود و فرزندانش می سازد .

تعداد رای : 0
نظرسنجی
سرمایه گذاری برای تامین آتیه
0
0%
بهداشت و درمان
0
0%
هر دو گزینه 1 و 2
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیمه تکمیلی انفرادی داریم؟

سلام عزیزم ْ بیمه عمر برای هر یک از نفرات به صورت جداگانه صادر میشه و انفرادیه . پوشش های بیمه ای مختلف داره و به غیر از آن یک سرمایه گذاری با سوده که بهترین بیمه از نظر بیمه مرکزی ایران در نوع بیمه عمر بیمه پاسارگاده . س.الی دارین به عنوان نماینده فروش بیمه عمر برای فرزندان و والدین در خدمتتون هستم

من بیمه عمر دارم ،سوالم بیمه تکمیلی هست عزیزم

در بیمه عمر پاسارگاد یک اشانتیون وجود دارد که بعد از پرداخت حق بیمه ها وقتی اصل پول + سود آن که بهش میگن ارزش ریاضی بالاتر از دو میلیون تومان بیمه ای تحت عنوان بیمه sos به فرد بیمه شده تعلق میگیرد که بیمه شده در صورت نیاز به بستری و یا خدمات اورژانسی در مراکز و بیمارستان های طرف قرارداد بیمه پاسارگاد تا 70 درصد پوشش بیمه ای خواهد داشت . در واقع بیمه عمر به خودی خود بیمه تکمیلی ندارد ولی بیمه عمر پاسارگاد با شرایط فوق یک اشانتیون به مشتریانش میده که خیلی باارزشه و شبیه بیمه تکمیلیه .