2777
2789
عنوان

دلتنگی برای همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 15789 بازدید | 195 پست

بنظر من اینکارو نکن من یکبار از همسرم پرسیدم اگه همسر سابقت برمیگشت و ازت میخاست که دوباره باهم ازدواج کنید قبول میکردی حتی اگه من تو زندگیت نبودم بهم گفت اولا ادم یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه البته یه جمله دیگه گفت که درست نیست بگم و اینکه گفت حتما رفته گشته بهتر از من پیدا نکرده که پشیمونه حتی اگر اینطور نباشه نظر آقایون اینه

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت نکردم با چشم گریون جدا شدم بخاطر غرور وخانواده  چه کارهایی?

بدبختی اینه که خانوما به هرکسی حتی خانواده ترجیح داده بشن خیانت حساب میکنن😊😊شوخی کردم مثلا میتونین برید خونشون پیش خانوادش احساساتتون رو ابراز کنین اینجوری ایشون رو خلع صلاح میکنین چون خانواده ی خودشونم اگه شما رو باور کنن بهتون کمک میکنن که برگردید پیش هم....البته آقا توروخدا خوشبختش کنین بعدا زیر قولتون نزنین

باور داشته باش که بهترین خلق خدایی بانو
قضيه خيانت نباشه برميگرده

نه بابا همیشه هم اینجوری نیست همسر من زن سابقش خیانت نکرده بود ولی دیگه حاضر نبود صدای طرفو بشنوه البته او زنش هیچوقت نخواست که برگرده اینم اصلا تمایلی نداشت

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
بنظر من اینکارو نکن من یکبار از همسرم پرسیدم اگه همسر سابقت برمیگشت و ازت میخاست که دوباره باهم ازدو ...

شوهر شما مشكل از خودش بوده اينطور كه تاپيك هاتو خوندم توام بشدت ناراضي هستي 

مطمعن باش زن سابقش پشت سرشم نگاه نكرده 

😀😀

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️