2777
2789
عنوان

ازدواج با کدوم بهتره؟؟

579 بازدید | 54 پست

سلام. من ۲۸ سالمه و رشته پزشکی درس خوندم. از سال پنجم دانشگاه با یکی از همکلاسی هام دوست شدم. از اول قصدمون ازدواج نبود. ولی الان حدود دوساله که تصمیم به ازدواج گرفتیم. بعد از گذشت ۶ سال. اما متاسفانه میگه بچه نمیخوام به خاطر همین بلاتکلیف موندیم. بعد از ۶ سا هم جدایی سخته. اونم خیلی منو دوست داره. منم دوستش دارم. خیلی خیلی اخلاقش خوبه.

طی سال گذشته هم یکی دیگه از همکلاسی هام پیشنهاد ازدواج داد اما اونم ۳ سال کوچیکتر از منه و خانواده اش مخالف! پسر بدی هم به نظر نمیرسه. شناخت زیادی ندارم

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. 

دومی که کلا بیخیالش شو 

مرد باید بزرگتر باشه

اولی رو بیشتر باهاش صحبت کن مشاوره برین ان شاالله خیره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچه نمیخاد دلیلش چیه عزیزم

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

وا خب هی اولی خوبه معلومه بچه هم الان میگه نمیخوام بذار یسال از ازدواجت بگذره ببین ۵ تا ۵تا ازت بچه نمیخواد مردا همینجورین

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥

عزیزم حالا چرا بین این دو گزینه گیر کردی، با اولی صحبت کن اگر واقعا بچه نمیشه یواش یواش ازش جدا شو، اگر واقعا دوست داشته باشه بر میگرده و شرط بچه رو هم تو عقدنامه ات ذکر کن، دومی بیخیال شو کلا