بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
مامانم میگه از وقتی به دنیا اومد انگار بدبختی هم با خودش اورد فقط 40 روز داشته که پدرمو میرن جبهه و مامان 18 سالم بایه نوزاد تنها میمونه و بماند چقد زجر دوتایی میکشن
یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
پدرم رو 18 ماه جبهه نگه میدارن ماملانم میگفت پیش خودم میگفتم دیگه زنده برنمیگرده تا الان شهید شده خواهرم نزدیک 2 سالش بوده که یه روز در خونه رو میزنن و مامانم در کمال ناباوری میبینه بابام پشت دره
یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............