2777
2789

توی سونوگرافی غربالگری نوشته بود اکوژن منفرد در بطن چپ جنین دیده شد. که چند بار از دکترم پرسیدم گفت مشکلی ندارن و احتیاجی به اکو نیست. حالا دخترم به دنیا اومده میگن قلبش صدای اضافه داره. یه دکتر گفت بعد دو هفته ببرم متخصص یه دکتر گفت تا ۳ ماه معمولا خودبخود رفع میشه . اگه نشد پیگیری کن چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی سونوگرافی غربالگری نوشته بود اکوژن منفرد در بطن چپ جنین دیده شد. که چند بار از دکترم پرسیدم گفت ...

اصلا نگران نباش منم همین نگرانی ها رو داشتم که الان اعصاب درست و حسابی ندارم.. تا یه ۵ ماه همینطوری هر دفعه که میری دکتر صداش کم و کمتر میشه تا خود به خود قطع میشه و دیگه صدایی نمیشنوه دکتر..

چند کیلو بود به دنیا اومد؟ ضعیفه؟؟؟

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
آره ریز بود ۲۸۶۰ . ربطی به وزنش داره ؟ شما اکو بردین ؟ 

دختر من ۱۹۹۰ بود خیییییلی مریض شد سرماخورد ریه هاش عفونت کرد شش روز بیمارستان بستری شد این در حالی بود که فقط ۴۶ روزه بود..

ولی وقتی یه هفتش بود بردمش دکتر بهم گفت این مشکل رو داره.. بعد این که سرماخورد بردن اکو از قلب و گفتن یه سوراخ ریزیه که خود به خود بعد ۳ ماه بسته میشه.. ۳ ماه نشد بیشتر شد ولی خداراشکر الان که ۷ ماهشه ماهی یه بار میبرمش دکتر دیگه صدایی نشنیده دکتر..

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
یعنی حتما علتش سوراخ هست ؟ خدا کنه بسته بشه پس.. 

صد در صد علتش سوراخه دیگه مثل اینه که یه پلاستیکی سوراخ باشه یا مثلا یه ظرفی درش نیمه باز باشه چیزای توش هوا بکشن اینم همونطوره دلیلش سوراخ بودنه همین یه سوراخ ریز

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
دختر من ۱۹۹۰ بود خیییییلی مریض شد سرماخورد ریه هاش عفونت کرد شش روز بیمارستان بستری شد این در حالی ب ...

دکتر نگفت ببرمش اکو. چون گفتم علایمی نداره؟ دختر شما علایم هم داشت یا نه ؟ بعضی وقتا بیخیال میشم ولی بعضی وقتا یهو استرس نیفته به جونم دیوونم می‌کنه 

نه علایم خاصی نه فقط بینی هاش میگرفت که قطره میزدم و پوآر میکردم که اونم ربطی به قلبش نداشت.. حتما باید اکو بشه که بفهمن اندازه سوراخ چقدره چند میله دکترش از کجا فهمیده علایم نداره یا سوراخش چقدره که گفته نیاز نیست دکترش رو عوض کن و حتما ببرش اکو..

ولی اصلا چیز ناراحت کننده و بزرگی نکن واسه خودت اصلا واست مهم نباشه بیخیال باش میدونم نمیشه ولی سعی کن و ازش نهایت لذت رو ببر نه اینکه بشین غصه بخور و استرس بکش

تیکر تولد یکسالگی دخترم