2777
2789
عنوان

چقدر باید از قوم شوهر بکشم😥😥

291 بازدید | 21 پست

سلام 

دوستان کسی از دستگاه برقی سوسک و ساس کش که تو شبکه خانواده تبلیغشو کرده استفاده کرده؟

خونه مادر شوهرم ساس اومده بود مجبور شدن سمپاشی کنن که سمپاشی ایجاد آلرژی و کهیر کرد تو تن مادرشوهرم و کارش به سرم و دکتر کشید. 

سمپاشی ۳ مرحله بود که متاسفانه نمردن. بار ۴ام باز از اداره بهداشت اومدن سم جدید ریختن تا فعلا یک هفته ای هست ساس ها رفتن. 

حالا مشکل اینجاست که بعد از هربار سمپاشی میومدن خونه من و از چیزی که میترسیدم سرم اومده.

من تازه ۱ ماه هم نبود زایمان کرده بودم اومدن اونا خیلی عصبیم کرده بود چون شب بیداری داشتم و هزار و یک سختی با یه نوزاد و یه بچه ۴ ساله که مامانای سایت میتونن درکم کنن و میفهمن چقدر سخته و چی کشیدم. 

آشپزی و لباس پوشیده و بلند تو گرما و دوتا برادرشوهر مجرد و....

همه اینا به کنار الان تو خونه منم ساس اومده و اینقدر حالم گرفته است و روحیه ام رو خراب کرده که وقتی شیر میدم به پسرم اونم بیقرار میشه.

چون ساس خیییییلی ریشه کن شدنش سخته.

میشینم گریه میکنم چون من تهرانم غریبم نه میتونم سمپاشی کنم برم از خونه بیرون.نه میتونم خونه مادرشوهرم و تحمل کنم ۳ روز بمونم چون خونه اش کوچیک و شرایط خاصی داره. 

اصلا همه این چیزا هم تحمل کنم.

من چطوری نوزاد و بچه ۴ساله امو ببرم تو خونه که کل وسایلش قراره با سم شسته بشه.😭😭😭

تازه بعدش باید هرچیزی که قابل شستنِ شسته بشه حتی فرش و مبل و ....هرچی ام مواد غذایی دور ریخته بشه بعد سمپاشی. 

ای کاش لال نمیشدم وقتی میومدن خونه ام رک میگفتم لباساشون و کیف و ...هرچی دارید عوض کنید با اونا که آلوده است نیاد داخل. اما من خیلی کم رو هستم هیچی نگفتم

چند روز پیش یه ساس توی رختخواب نوزادم بود.

تا حالا ۳تا دیدم اونم همش اطراف پسرم. 

قطعا بیشتر میشن

توروخدا کسی راهکاری داره؟

دستگاه ها رو زنگ زدم بیارن ۴۰۰ تومن میشه ۴تاش اما تو نت زدم خیلی ها گفتن دروغ.

چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش با چند تا آدم متخصص هم مشورت میکردید

ببینید

راه موثری بهتون پیشنهاد میدن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
وای افتضاحه.خدا کمکت کنه باید سمپاشی کنی خونه مامانمینا هم اومده بود انقد عذاب کشیدیم که  تا کل ...

وااای توروخدا نگو دارم دیونه میشم خود مادرشوهر احمقم دیونه شده بود از این ساسا

این دستگاه ها همش الکیه ی موقع نخری ها ک کلی ضرر میکنی ما یکی از دوستان گرفت اصلا راضی نبود

سفارش دادم اما گفتم اگه آورد تحویل نمیگیرم چون بعدش متوجه شدم. 

از بس مادر شوهر گفت بخر خوبه

وااای توروخدا نگو دارم دیونه میشم خود مادرشوهر احمقم دیونه شده بود از این ساسا

منو انقد خورده بودن انقد میخاروندم.زودتر سم قوی بگیر بزار نابود شن . بچه تو نخوردن تا حالا