2777
2789
عنوان

اندیشه و پردیس تهران دقیقا کجا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 43 پست
من پردیسم بیست دقیقه تا تهران فاصله داره شهر خوبیه همه امکانات هم داره فاز1و2و3و4خوبن فاز11 و8 و5این ...

ممنون محیا جون خیلی کمک خوبی بود من واقعا هیچ جای تهران و محله هتش بلد نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب   ما از یکی از شهرستان های شیرازیم من فقط برای پیشرفت بچه اینده مون و خودم وشوهرم میخو ...

درامدتون چقدره؟150فاز11 گیر میاد تو پردیس زیاد جالب نیست محلش الان خونه ای ک ما نشستیم تو فاز سه200تومنه و ارومه خونه هاش با همکف5طبقه میشه 

ارزش داره ما بیاییم اصلا 

ببین من خودم ب خاطر کار شوهرم اومدم بوشهریم نسبت ب اونجا هزینه ها خیلی بیشتره و کلا باید خیلی حواستون ب بچتون باشه همه جور ادم هست بنظرم اگ بخاطر پیشرفت میاین بچتون تو شیرازم میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه چون همه امکانات اونجا اینجا هم هست