2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

221 بازدید | 27 پست

بچه ها دوست پسرم 3 روزه اخلاقش کاملا از این رو به اون رو شده...

یچیزی گفت اصلا شاخ درآوردم

یبار قبلا منو به یه اسم دیگه صدا کرده بود ولی بهم گفت دخترخالم بوده و فلان و قضیه تموم شد

دیشب گفت دخترخالم نبوده یه هفته قبل آشناییم با تو باهاش تموم کردم . باهم رابطه هم داشتن

از دیشبه دارم دق میکنم

بعدش گف من این لاشی ام که میبینی نمیتونم بخاطر کسی کار اشتباه نکنم ولی اگه انجام بدم میگم...

بخدا مخم دیگه نمیکشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزيزم مستقيم بهت گفته ديگه 

اسم دوست پسرمممم رو از روش بردار بشه پسر غريبه 

از اين كثيف تر مگه داريم

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

اشتباهت اينه كه ميري دنبال دوست پسر،خودت حاضري با مردي كه دوست دختر داره ازدواج كني؟

به قصد ازدواج زير نظر خانواده ها رفت و آمد كن تا شناخت پيدا كني و با چشم باز انتخاب

الان طرف همسرش بهش خيانت ميكنه و تعهد و تاهل براش اهميت نداره بعد تو از دوست پسر توقع داري بهت پايبند بمونه؟

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
بخدا سخته    

ای بابا چیشده مگه 

فراموش کردن خیلیم راحته وقتی ب این فکر کنی ک لیاقتت بیشتره 

والا منم مث تو میکردم ولی الان با دوستم میخندیم ب اون زمانم ک چ سخت گرفتم الان از یکی دیگه بچه دارمو اون عنمم نیست

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن