2777
2789
عنوان

کی ماه اول بعد زایمان باردار شده

737 بازدید | 35 پست

سلام دوستان کسی  هس خودش یا اطرافینش ماه اول بعد زایمان باردار شده باشن. ماه دوم دیدم ولی اول نه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

تا چهل روز که اصن نباید رابطه داشته باشن تا خانم خوب بشه بخیشون و رحم خودشو جمع کنه، چجوری تو ماه اول باردار شه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

ماه دوم حامله شدن 😨 ميگن  از نظر پزشكي تا يكسال نبايد حامله شد تا بدن مادر به حالت اوليه اش برگرده و چيزهاي از دست رفته اشو دوباره بدست بياره 

هر كه خود داند و خداي خودش كه چه دردي است در كجاي دلش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خانم قصد خودکشی داره؟

اصلا امکان باروری نیست فکر کنم 

مگه میشههههه؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲😲😲

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
تا چهل روز که اصن نباید رابطه داشته باشن تا خانم خوب بشه بخیشون و رحم خودشو جمع کنه، چجوری تو ماه او ...

چرا ۴۰ روز؟ من ۱۸ روز بعدش کانلا خوب شده بودم. طبیعی بود زایمانم

ماه دوم حامله شدن 😨

اره. خوهر برادر بزرگم باهم ۱۱ ماه تفاوت سنی دارن. یکی فروردین یکی اسفند همون سال بدنیا اومد😁

واقعا؟ 

یا ابلفضل درد نداشتی؟ 

سزارین تا2هفته طبیعی تا 40 روز رابطه ممنوعه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

خانم ظاهرا خوب شدی 

بدن باید جمع بشه دیواره رحم داغونه باید بازسازی بشه 

تا دوماه راب   طه نباشه 😲😲😲😲😲😲

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

زخم آره خوب میشه ولی رحم هنوز خودشو بازسازی نکرده، مستحبه که بعد از ۴۰ روز رابطه انجام‌بشه

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
اون خانم قصد خودکشی داره؟ اصلا امکان باروری نیست فکر کنم  مگه میشههههه؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲😲😲

پیش میاد دیگه ناخواسته. چون کسی فکر نمیکنه باردار شه بی احتیاطی میکنن🙄

اره. خوهر برادر بزرگم باهم ۱۱ ماه تفاوت سنی دارن. یکی فروردین یکی اسفند همون سال بدنیا اومد😁

وایی یا علی😲😲😲😲😲😲😲😲

واقعا؟  یا ابلفضل درد نداشتی؟  سزارین تا2هفته طبیعی تا 40 روز رابطه ممنوعه

نه اصلا. مثل قبل بود

پیش میاد دیگه ناخواسته. چون کسی فکر نمیکنه باردار شه بی احتیاطی میکنن🙄

عزیز من اصلا چطور تونسته به همین سرعت در این حد که حتی حامله بشه راب..... داشته باشه؟

چه مردای خودخواهی پیدا میشن😖😖😖