2777
2789
عنوان

خدایاکمممممک فیوز برق خراب شده😢

201 بازدید | 27 پست

سلام

ماشین لباسشویی و ظرفشویی رو با هم روشن کردم.

تی وی هم روشن بود.

یهو برقا رفت.

فیوز برق پریده.تو خونه رو زدیم.

همسرم رفته پایین میگه فیوز خراب شده 😭

برقکارم حالا نمیاد.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مام همینجوری شدیم زنگ زدیم برقکار اومد گفت یه چیزیتون شل شده باید عوض کنین

آخه الان دیر وقته فکر نکنم برقکار بیاد.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ما ساعت 2 زنگ زدیم 

الان همسرم زنگ زد به یکی گفت تازه رسیدم خونه.خستم میخوام شام بخورم.

نمیدونم خدا کنه زود بیاد.

اول همه چیت و از برق بکش تا از اداره برق بیان

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........
ببخشید قصد جسارت ندارم ولی برید کالای برق یه یوز بخرید خودتون تعویض کنید کاری نداره

هستن الان؟

فیوز اصلی از تو پارکینگ آپارتمان قطع شده آخه.

من که بلد نیستم.

همسرم هم نمیدونم بلده یا نه.

بیخیال باوو 😩 برین بخوابین ان‌شالله فردا صبح😪😪

چی میگی جانم.دعا کن زود حل بشه.

اگه ماشین لباسشویی و ظرفشوییم خراب بشه یا تی وی ویخچالم دیگه نمیتونم بخرم.

در ضمن بچه هم دارم تو تاریکی و گرما که نمیشه.