2777
2789
دوفاستون خورده فقط

دوفاستون فک نکنم بی بی رو مثبت نشون بده ... ان شاءالله برای بارداری باشه ...🌹🌹⚘⚘

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز عقب انداختی

هنوز موعدم نرسیده پنج روزی مونده امروز رفتم سونو واژینال گفت یه چیزی میبینم عقب انداختی گفتم نه گفتش برو از بده یا تست بارداری بزن الان زدم این بود

هنوز موعدم نرسیده پنج روزی مونده امروز رفتم سونو واژینال گفت یه چیزی میبینم عقب انداختی گفتم نه گفتش ...

وااااای عزیزم ان شاءالله که نی نی جاشو تا ۸ ماه اینده محکم محکم گرفته ... 😍😍😗😗

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
هنوز موعدم نرسیده پنج روزی مونده امروز رفتم سونو واژینال گفت یه چیزی میبینم عقب انداختی گفتم نه گفتش ...

خب پس مبارکه‌.‌چون‌زود زدی استرس گرفتی .‌‌‌‌‌‌بزار همون پنج روز دیگه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چون آمپول نزدی و کیست هم نداری پس حتما حامله ای.😊😊😊

کیست داشتم سه سانت دوفاستون خوردم امروز رفتم سونو واژینال گفت کیسته نیست ولی یه چیزی میبینم عقب ننداختی گفتم نه گفت تست بزن

کیست داشتم سه سانت دوفاستون خوردم امروز رفتم سونو واژینال گفت کیسته نیست ولی یه چیزی میبینم عقب نندا ...

پس خوبه سونو کردی.دو روز دیگه کیت بزن ببین پررنگتر میشه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ