2777
2789
عنوان

خیلی غصه خوردم. کسی تجربه ای داره؟

163 بازدید | 15 پست

من حدود یه سال پیش یه بارداری داشتم بعد سه ماه جلوگیری نکردن.  بعد دو هفته و خوشحالی و اینا ....خونریزی کردم. بتام بالا نرفت. Pco هم هستم. حالا میخوام دوباره اقدام کنم رفتم دکتر سه ماهه دوفاستون میخورم و متفورمین. بهش میگم ماه دیگه اقدام کنم میگه نمیدونم خودت میدونی ولی اگه حامله شی دوباره سقط میشه چون هورمون مردانه داری. میگم خب چیکار کنم میگه نمیدونم باید قرص مصرف کنی. خیلی ناراحت شدم برای چی یه دکتر باید بزنه تو ذوق ادم اینجوری . به جای اینکه درست راهنمایی کنه میگه خودت میدونی. یه جوری که انگار دلت خوشه فکر کردی حامله میشی. اگه حامله شی سقطه. اونم بدون ازمایش و سونو جدید. چون قبلیا برای یه سال پیش بوده و با درجات خفیف.به چه حقی اینجوری بهم میگه.اصلا روانم بهم ریخته. کسی بوده با این شرایط بارداری سالمی رو طی کرده باشه. امروز خیلی دلم شکست . تو رو خدا برای منم دعا کنید این روزا.

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو چرا دکتر تو عوض نمیکنی . یعنی جی خودت میدوتی بگو میدوتستم پیش تو احمق نمیومدم که .واقعااا دکترا ...

والا به خدا. تازه کلی دکتر معروفیه. 

سلام  واقیتش در مورد شرایطی که داری اطلاعی ندارم ولی پیشنهاد میکنم دکترتو عوض کن تو این ادم د ...

اره واقعا. میرم پیش کس دیگه

اره دیگه نمیرم پیشش میخوام برم پیش یکی دیگه. ولی مهم روحیمه که خراب شده

نه عزیزم  واسه چی مگه خدا که حرفشو انقد قبول داریکردن ایشالا وقتی حامله شدی یه روز بچه بغل میری مطبش 

نه عزیزم  واسه چی مگه خدا که حرفشو انقد قبول داریکردن ایشالا وقتی حامله شدی یه روز بچه بغ ...

ممنونم عزیزم  

به گفته دکترت  توجه نکن....ایشالله نی نی به زودی تو دلت میاد و به سلامت زایمان میکنی.....

والا آدم از کار بعصی دکترها در عجب میمونه...فقط قسمت ویزیت گرفتنش رو دقیق انجام میدن و بقیه اش رو میگن خودت میدونی....منم به خاطر یک مشکل اورژانسی رفتم دکتر.با هزار پارتی بازی و التماس وقت گرفتم از بس مشکلم حاد بود.....برام آزمایش نوشت..خیر سرش استاد دانشگاه و متخصص و ...بود.....ماه رمضون بود و بخدا قسم برگشت بهم گفت خودت میدونی......میخوای برو آزمایش بده ...نمیخوای بری بمونه بعد ماه رمضون....یعنی من و مامانم  واسه مشکلم اشک میریختیم و دکتره عین خیالش نبود....خدا شاهده چقدر عذاب وجدان داشتم....البته مامانم به زور برد آزمایش دادم ولی حلالش نمیکنم.....دو بار ویزیت آزاد ازمون گرفت (با اینکه فقط باید یکبار ویزیت میگرفت)ولی حتی آزمایش رو درست تفسیر نکرد و اصلا خیلی هورمون هایی خارج از رنج نرمال بودن رو نفهمید و مشکلم ادامه پیدا کرد

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  

منم بعد از یه سقط رفتن پیش دکتر گف خانوم من با اینهمه فیبروم نمیتونم کاری برات کنم برو بخش نازایی وقتی اسم نازایی رو اورد قلب تند تند زد انگار داشتم سکته میکردم چن ماه دپرس بودم بعد رفتم لاپاروسکوپی تشخیصی بعد عمل رفتم پیش دکتر گف باید میومکتومی بشی قبلنا هم یه دکتر بهم گفته بود اگه میومکتومی بشی رحمت اش و لاش میشه چیزی لزش نمیمونه بهش گفتن خانوم دکتر شما تو برگه عمل نوشتی یکبار اجازه بارداری داده میشود در صورت عدم موفقیت میومکتومی گف خانووم تصمیم با خودته نمیدونم باز دلم خون شد گف یبار ای یو ا میکنم برات رفتم ای یو ا سه هفته تمام مث زنای باردار رفتار میکردم کلا خوابیده بودم تو خونه وخیلی رعایت میکردم ولی دیدم که پریود شدم نابود شدم دیگه کارم شد گریه ماما ور دست خانوم دکتر گف این ماه رو استراحت کنین تا ماه بعد دوباره ای یو ا کنیم شوهرم خیلی از ای یو ا بدش میومد ولی اون ماه ما خودسرانه اقدام کردیم خداروشکر شد اونچه که دلم میخواست الان دخترم کنارم خوابیده ببخش طولانی شد گفتم شاید یه کم انرژی بگیری از حرفام 

به گفته دکترت  توجه نکن....ایشالله نی نی به زودی تو دلت میاد و به سلامت زایمان میکنی..... والا ...

ممنون عزیزم.اره به خدا دکتری که کلی تعریف ازش هست اینجوری باهات صحبت کنه اصلا تمام روان ادم بهم میریزه. نمیدونم چرا یه دکتر برای کسی انقدر خوب کار میکنه و برای کس دیگه بدترین وجه ممکن.