2777
2789
عنوان

نظر خواهی درباره خصوصی بودن گوشی زن و شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 43 پست

من شماره مزاحمامو با اعداد سیو کردم که برم عکساشون تو تل ببینم همش استرس دارم یه روز شوهرم بره سرگوشیمو شک کنه به این کارام هرچیم پاک میکنم دوباره همین کارو میکنم نمیدونم چه مرضیه

من بین زن و شوهر حریم خصوصی قبول ندارم

منم همین طور فک میکنم فک میکنم کسی که چیزی برا پنهان کاری نداره نباید ناراحت هم بشه ولی چرا گفتن که این کارو نکنید ..اگه کسی  رابطه ای داره با کسی طرف مقابل با چک کردن بدونه بهتره که تا مثل کبک سرش تویه برف باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چک نکنید منظور اینه تفتیش نکنید.مثلا اینجا یه خانمی میگفت من هیستوری شوهرمو چک کردن فیلمای ناجور سرچ کرده بوده.  خب از سر کنجکاوی یا حالا هرچی اینکارو کرد آقاهه ، اگه این مسئله اختلالی ایجاد نکرده تو زندگی فهمیدن و به رو آوردن توسط خانم باعث اختلاف و بحث بیخود میشه 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من شماره مزاحمامو با اعداد سیو کردم که برم عکساشون تو تل ببینم همش استرس دارم یه روز شوهرم بره سرگوش ...

چه اهمیتی داره براتون دیدن عکسا ؟!!.  حداقل همون موقع پاکشون کنید 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
من میرم کلاس تو کلاس استاده گفته حریم خصوصی و نباید دخالت یا سرکشی کنید کسی که ی چی زیر نیم کاسش با ...

قبلا این اعتقاد داشتم متاسفانه اینقد الان همه حرفه ای شدن که از حریم خصوصی هم به زور چیزی میشه فهمید البته خدا رو شکر منظورم شوهرم نیس ولی چون خودم بنا به حس زنانگیم گاهی خیلی کم این کار میکنم برام جای سوال شد که چرا میگن نه نباید باشه

باید اونقدر بین دو نفر اعتماد باشه که نیاز به چک نباشه، 

ما هر دو رمز گوشی همدیگرو میدونیم ولی چک نمیکنیم اصلا چون از هم مطمئنیم و همیشه در تلاشیم که این اطمینانو بهم بدیم

همیشه در دسترس همیم، کار یواشکی به هیچ عنوان نداریم، بی خبر از هم جایی نمیریم، رفتارامونم سنجیدس از همه جهت

دنیام=شوهرم+دخترم  
بنظر من هر انسانی حق داره برای خودش حریم خصوصی داشته باشه و اینکه اینهمه جک میسازن و میگن که مردا ا ...

این نظر منه شایدم اشتباه باشه ولی بین زن و شوهر حریمی قائل نیستم نباید چیزی پنهون باشه

منم با چک کردن از روی شک مث کاراگاها ک میخان مچ بگیرن مخالفم ولی همون اول عقد شوهرم رنز گوشی مو ک یاد گرفت روی گوشی خودشم گذاشت الان هردومون رمزمون همونه هروقتم کنارهم باشیم از روی عادت گوشیامونو نگا میکتیم چیز حدیدی اگه بود بی خبر نمونیم😆😄

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی
چک کردن در واقع نوعی بی اعتمادیه

من تویه یکی از تایپک های قبلی هم مطرح کردم اینقد داستان خیانت دیگران شنیدم کسای که باورم نمی شد احساس میکنم بدبین شدم حالم از این افکار به هم میخوره

چک کردن در واقع نوعی بی اعتمادیه

اصلا حریم خصوصی و بین زن و شوهر نمی فهمم اگه ریگی ب کفش ادم نباشه حریم مریم چیه اصن😏😡

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی