2777
2789

سلام بچه ها..روز 26 موعدم یعنی تقریبا 8/9 روز بعد از روز تخمک گذاری بی بی زدم و مثبت شد..هاله واضح انداخت

اما بعد از 2 روز گذاشتم و منفی شد😕ضدحال خوردم

26 مرداد موعدم بود گذاشتم بازم منفی..دیگه نذاشتم تا الان پریود نشدم ...کسی تجربه مشابه داشته؟سابقه تاخیر ندارم ..فقط یبار تاخیر داشتم

اینم بگم مهمون دارم و شرایط ندارم برم آزمایش مجبورم صبر کنم...بنظرتون باردارم یا نه؟؟خودم که خیلی امیدی ندارم

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛

انشاءالله که هستی

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم بيبي بذار دو مارك مختلف

ندارم و نمیتونم برم بخرم...😕مهمون دارم عاخه

با شوهرمم قهرم😊

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛
انشاءالله که هستی

مرسی😕

خب اشكال نداره صبر كن تا مهمونات برن هر چند اگه من بودم ب شوهرم اس ميدادم ميگفتم بگيره

عاخه نمیخام اگه باشم فعلا بفهمه😜

عاره مجبورم بصبرم تا اخر هفته

بازم مرسی😘

چه مارکی زدی؟ اولی و دومی؟

جفتش مدیکور