2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بدبخت شدم 😢😢

441 بازدید | 12 پست

دوروز پیش رفتم موهامو دکلره کردم رنگ کردم خیلی خوب بود اصلا نسوخت تا اینکه دیروز کراتین کردم فقط کراتین درمانی یعنی سشوار نکردم موهام کلن ویران شد جلو موهام شده ادامس چکارکنم دارم دیوونه میشم ی عالمه پول دادم گفت لخت میشه خوش حالت میشه کو پس چرا شده ادامس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارایشگر من روی موی رنگ شده کراتین انجام نمیده اون وقت این ارایشگر روی موی دکلره کراتین کرده؟؟؟عجب ادمی بوده برو ازش شکایت کن بخاطر پول چه بلایی سر موهات اورده فکر نکنم بشه کاری کرد دیگه موهات سوخته😞

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

ببین عزیزم رو موهای رنگ شده بخصوص دکلره فقط و فقط میشه ویتامینه انجام داد ک اون مو جون بگیره و ی مقدار حالت لخای فقط ی مقدار . ب هیچ عنوان نباید رو موی دکلره کراتین میکرد . حتما ازش شکایت کن . موهات الان سوخته اگه با ویتامینه درست شد ک هیچی اگه ن باید کوتاه کوتاه کنی

مینا قری هستم