نازنازک مدیر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 عنوان چطور لیمو هامو خشک کنم واسه داخل خورشت؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 18568 بازدید | 20 پست ازاین لیموا میزارم آفتاب خشک میشه اما میریزم داخل خورشت تلخ میشه کسی تجربه ای داره؟؟؟؟ من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا.... 1397/05/30 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییز94 عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 3840 من مامانم دویست هزارداد لیمو داد بیرون آبشوگرفتن اما تلخ شد بنظرم اگهبیرون طبیعی دارن بگیر منطورم این بود بیارم خونه خودم بگیرم خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥
__دختر_خوب__ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 9291 الان جوشوندم اما ازش خوردم انگار تلخه بنظرتون نمک بپاشم روشون؟ تا اونجایی ک من دیدم و شنیدم دوبار میجوشونناول در حد 30 ثانیه یا 1 دقیقه بجوشون و با اب سرد ابکشی کن (اها تو ابی ک داره میجوشه 1 لیوان سرکه سفید بریز )دفه دوم فقط بجوشون و دیگه با اب سرد ابکشی نکن بعدشم ک سرد شد با خلال دندون سوراخ کن و بذار افتاب
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 تا اونجایی ک من دیدم و شنیدم دوبار میجوشونن اول در حد 30 ثانیه یا 1 دقیقه بجوشون و با اب سرد ابکشی ... دست گلت دردنکنه ...من الان یه ربع جوشوندمشون خوبه الانم یبار با سرکه بجوشونم من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
__دختر_خوب__ عضویت: 1396/08/20 تعداد پست: 9291 فدات ببخش اولش یادم نبود سرکه سفیدو بگمفک کنم سرکه سفید باعث میشه تلخیش بره
نازنازک مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1296 فدات ببخش اولش یادم نبود سرکه سفیدو بگم فک کنم سرکه سفید باعث میشه تلخیش بره فدات شم یباردیگه باسرکه جوشوندم وسوراخشون کردم اما تلخ شدن عیب نداره نیم ساعت قبل غذا میزارمدتو آب تا تلخیشون بره مرسی عزیزم از راهنماییتون من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
فرزانه_حيدرى عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 976 بهترین راه حل برای مصرف در غذا و دمنوش، استفاده از پرک لیمو هست که در سایت عطاری آنلاین سفارش دادم و برای من خیلی تجربه خوبی بود.اینم سایتشونپرک لیمو چیست ؟