الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که میگویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ. عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون میآیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
بچه ها من میخوام دو شنبه جراحی انجام بدم کسی دکتر نرگس رزم آرا رو میشناسه تو مشهد ؟؟ من کاراشو خیلی خوشم اومده بود قبلا و الان دیگه که جراحی ها باز باز شده رفتم نوبت جراحی گرفتم ازش
نظرت چیه با خانمای مشهدی دور هم جم بشیم تو ایتا گروه کتابخونی بزنیم؟
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚 📢توجه 📢توجه ⏪ گروه تلگرام خانمای مشهدی ⏩ Lovebird_71@ به ...
عه سلام
واقعا گروهی برای خانمای مشهدی دارینننننن؟ینی واقعا ممکنهههههه؟
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
سلام دوست مشهدی نظرتون چیه تو ایتا با خانمای مشهدی ۱ گروه کتابخونی بزنیم؟
بچه ها من میخوام دو شنبه جراحی انجام بدم کسی دکتر نرگس رزم آرا رو میشناسه تو مشهد ؟؟ من کاراشو خیلی ...
سلام
شما رفتین انجام دادین نتیجه چطور شد؟میشه لطفا بهم بگین؟
راستی میگم نظرتون چیه با خانمای مشهدی تو ایتا گروه کتابخونی بزنیم؟