2777
2789

مامان من وقتی منو باردار بوده یکی از همسایه ها داشته شیرینی درست میکرده بوش میمومده اینم همش چشمش ب در ک این میدونه من باردارم برام میاره ولی نیورد البته بابام طفلی میره انواع شیرینی میخره خودش از رو کتاب اشپزی درست میکنه و مامانمم هی میگفته نه اینو نمیخام این بو اونو نمیده  کیا اینجوری بودن؟  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

مامان من 

گلابي ميخاست چون  چن هفته قبلش من توت فرنگي ميخاستم و نخريده بوده برام نگزاشتم بخره و بخوره 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا هوس خیلی چیزا میکنم مخصوصا هله هوله اما اصلا نمیخورم چون ضرر داره

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
مامان من  گلابي ميخاست چون  چن هفته قبلش من توت فرنگي ميخاستم و نخريده بوده برام نگزاشتم ...

عجب بچه اي بودما😖😖😖😖

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من کلا هوس خیلی چیزا میکنم مخصوصا هله هوله اما اصلا نمیخورم چون ضرر داره

ی کوچولو بخور ک هوست بره

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
جدی اگه زن حامله چیزی هوس کنه نخوره چی میشه ؟ خیلی سواله واسم 

میگن بچش سیاه میشه