2777
2789
عنوان

خرید کالا از بانه

3923 بازدید | 43 پست

روز بخیر بچه ها....از بانه خرید کردین آیا؟یخچال و ماشین ظرفشویی و تی وی ووو...چه حضوری چه آنلاین...اگه آره بگید راضی بودین یا نه..چقدر تفاوت داره قیمتا و و و اطلاعات و تجربتون رو بم بگین...تشکرات😗😗😙😗😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما آنلاین خرید کردیم از بانه کالا

تلویزیون خریدیم 

اون موقع شیش تومن بود برای ما آورد سه و نیم 

دویست تومن پول حمل 

دویست تومنم یه گارانتی یه ساله خریدیم

پارسال بود حدودا

هیچ مشکلی نداشته تا حالا

۵۵اینچ کرو سامسونگه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

عزیزم قبل این تحریمها حدود ۳ سال پیش من جهیزیمو خریدم تفاوت انچنانی نداشت مخصوصا یخچال که اصلا فرقی نمیکرد و فقط پول حمل اضافه باید بدی الان میگن اوضاع بانه خوب نیس

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

من پارسال همین موقع اونجا بودم اجناس همه چینیه ولی چینی هم خوب و بد داره 

ولی قیمتها مناسب بود 

البته دیگه باید دور جنس خوب رو خط کشید یخچال هیتا شی زاپن میگن 25 تومن کی میتونه بخره

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

خواهرم چندماه پیش رفته بودن اسپیلت خریده بودن تفاوت قیمت داشت بااصفهان 

ولی خب کلی هزینه کرده بودن رفته بودن برگشته بودن همزن کاسه دارارو هم خریده بود ولی چیزی قیمتش تفاوت نداشت

من گناوم 

از نظر قيمتي خوبه ولي خب همچين جاهايي ك رقيب زياده بعضيا نامردي ميكنن تغلبي ميدن حتي لباسشويي ال جي مارك كره ميزنن در صورتي ك چينِ 

كساييم ك تخصصش رو نداشته باشن با چرب زبوني خام ميشن 

بايد خيلي حواستو جمع كني 

دوست من بوش خرید 10 میلیون بعد فهمید فیکه

من که میرفتم هردوتا محصول اصل و فیک و نشونم میدادن میگفتن این قیمتش انقدره اون قیمتش انقدره ، حالا خودت هرکودمو میخواستی انتخاب میکردی 

کنار هم کاملا قابل تشخیص بودن