2777
2789

دقت کردید؟

زمان مجردی اگر میرسیدیم خونه و میدیدیم مامان خونه نیست یا حالش خوب نیست دیگه هییییچ کس حالش خوب نبود، هیچی سر جاش نبود ، هیچ کس خوشحال نبود؟!

یه غمی همه رو میگرفت جو خونه سنگین میشد 

همه منتظر لحظه ای بودن که مامان دوباره سرحال و خوشحال باشه تا باز جون بگیریم تا حالمون خوب باشه

حواستون هست؟

الان ما هم توی جایگاه مامانا قرار گرفتیما😃

چه بچه داشته باشید

چه مثل من بچه نداشته باشید و توی جایگاه خانم خونه باشید

چه مجرد و در جایگاه دختر خانواده باشید

ما نقطه عطف خونه هستیم خییییییلی مهمه که روحیه مون رو حفظ کنیم و هرررررر جور که هست خوشحال باشیم 

نبض زندگی دست ماست

ما خوشحال نباشیم هیچی سر جاش نیست

بیاید به جای اینکه منتظر باشیم دیگران ما رو خوشحال کنن ما خودمون دلیل خوشحالی باشیم😃😃😃

همه مون دغدغه های فکری داریم

باور نمیکنم زندگی کسی بدون چالش باشه و هیییییییچ دغدغه ای نداشته باشه اگه یکی همه فاکتور های خوشبختی رو هم داشته باشه، تا دلش شاد نباشه خوشبخت نیست

پس خوشبختی ارتباط مستقیم با نوع نگاه و نوع برخوردمون با چالش های زندگی داره😅

ما توی برهه زمانی ای هستیم که خیلی چیزا درست پیش نمیره

خیلی چیزا حالمونو بد میکنن

خیلی چیزا اون جوری که باید نیست

منکر معضل هایی که وجود داره نیستم

ولی راه حل اینه که بمیریم؟ 

راه حل اینه که مُردگی کنیم؟

بیاید یه بارم که شده به جای ضدحال بودن عشق و حال کنیم😂

بیاید دورهم جمع بشیم و هر روز دلیلی برای خوشحالی پیدا کنیم😃 

همدیگه رو تگ کنیم و به هم یادآوری کنیم که زنده ایم و توفیق اجباریه که زندگی کنیم🤨

اگر قراره مثل مُرده ها زندگی کنیم و فقط عمر بگذرونیم و روز رو شب کنیم و شب رو روز کنیم ، با مُرده فرق نداریم

مردگی کردن رو همه بلدن بیاید ما زرنگ باشیم و زندگی کنیم😃😃😃 

خانم خونه دختر خونه اگه خوشحال باشیم هممممممممه چی سر جاشه😊 

بیاید دلیل خوشحالی مون رو خودمون بسازیم حتی اگه ساده باشه ارزون باشه بی اهمیت باشه ولی ما دلمونو باهاش خوش کنیم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

دلیل خوشحالی امروز من دو تا چیزه

اول اینکه فردا تعطیله 💃😍😍💃😍😍 یووووووهوووووو😃😃😃😃 

دوم اینکه خواهرم امروز میاد پیشم 😍

و من خوشحالم که میتونم قربون صدقه ش برم و با هم توی خونه ورزش کنیم و حلقه بزنیم و بعدش خاطره بازی کنیم😃😃😃

شما هم یه چیزی برای خوشحالی پیدا کنید و بهمون بگید که ما رو هم توی خوشحالی تون و نوع نگاهتون سهیم کنید 

زود باشید👏 همه دعوتید 😊 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

دلیل خوش حالی امروز من اینکه حقوقارو ریختن😆😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل خوش حالی امروز من اینکه حقوقارو ریختن😆😆😆

SMS واریز حقوق گلی است از گل های بهشت 😃😃😃😃😃 

SMS واریز حقوق گلی است از گل های بهشت 😃😃😃😃😃 

اصلا ی چیییزیه لامصب😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم خوشحالم که فردا تعطیله...شرکتم تعطیله..پس همسرم فردا پیشمه...

دومین خوشحالی..امشب مامانم برام عیدی میاره..‌البته میدونم چیه...پلوپز خریدن برام😐😐نخندین...

خواهر و برادرامو نمیدونم چی گرفتن

اصلا ی چیییزیه لامصب😂😂😂

امروز اس ام اس حقوق اومد

شش درصد افزایش دادن خاک تو سرشونننننن

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت
منم خوشحالم که فردا تعطیله...شرکتم تعطیله..پس همسرم فردا پیشمه... دومین خوشحالی..امشب مامانم برام ع ...

پس واسه فردا برنامه بریزیم حال کنیم 😃 احتمالا کتلت درست میکنم ساندویچ درست کنم و سس و نوشابه و کلمن آب و فلاکس چای و صفا سیتی 😃

خیلی فکر کردم. 

تنها چیزی که به ذهنم میرسه داشتن خانواده خوب وسلامتی میتونه دلیل خوشحالی من باشه. 

حقوقم هنوز نیومده رفته برای قسطها . هنوز یه مقدار قسط هم مونده . بانک هم زنگ زده به ضامن. 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.
امروز اس ام اس حقوق اومد شش درصد افزایش دادن خاک تو سرشونننننن

همه چیز که دو برابر شد ای کاش حقوق ها دوبرابر میشد 

کاربر دختری از جنس غم هستم، کاربری قبلیم به دلیل 30یا30تعلیق شد.// فکر کنم نی نی یار شب با من خصومت شخصی داره 🤔😕//  دعا کنید به بزرگترین آرزوم برسم.
امروز اس ام اس حقوق اومد شش درصد افزایش دادن خاک تو سرشونننننن

اون ک اره

خیلی حقوقامون زیاد هس ک از سر و تهش هم میزنن.

ولی خب توی این اوضاع بیکاری،همینکه شاغل هسایم باس خداروهزار مرتبه شکر کنیم.

مال شوهرمو دیروز ریختن...اما دیشب طلبکار زنگید😓😓۴ تومنشو میخاد😔

عیب نداره واسه ما هم سه ماهه حقوق منو ندادن تازه من جای معتبری هم کار میکنم

حرص بخوریم اوضاع راحت تر میگذره؟ نچ

بیا آسون بگیریم 😊 هیچ مشکلی بوده که تا ابد حل نشده باقی بمونه؟ نچ

فقط مرگه که چاره نداره بخند دختر قیافتو کج و لوچ نکن