به یکی زنگ میزنید پیام میدید از چن روز قبل ک بیا باهم بریم ی جا بعد اون میگه بعدا بعدا . خودت تنها میری میبینی دوست صمیمیت و فامیلت با جاریش اومده خرید توهم که دید هیییییچ فقط سلام و اینا و رفت حرصت نمیگیره😕
به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸) دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
واقعا جایی ک تنهان یا کارشون گیره فقط تو . خوشیاشون با دیگران . اصلا بعضیا بعد ازدواج ۱۸۰ که نه ۳۵۰ ...
عزیزم خیلی راحت قیدشو بزن نه جوابشو بده نه ذعنتو درگیرش کن .اطرافمون پر از اینجور آدما هستن ولی به مرور زمان خودشون رو نشون میدن .حتی اگر خواست برات توضیح بدهداین فرصت رو بهش نده ک بخواد یه دلیل الکی برات بیاره قیدشو بزن .