2777
2789
عنوان

واکنشتون چیه 🤔

142 بازدید | 12 پست

به یکی زنگ میزنید پیام میدید از چن روز قبل ک بیا باهم بریم ی جا بعد اون میگه بعدا بعدا . خودت تنها میری میبینی دوست صمیمیت و فامیلت با جاریش اومده خرید توهم که دید هیییییچ فقط سلام و اینا و رفت حرصت نمیگیره😕

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

در این حد ک دیروز نتونستم به کارهام برسم امروز میخواستم برم امروزم کلی کار دیگه دارم

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اينكه ب اينجور ادمي نميگم دومم اونجا بي محلش ميكردم

واقعا جایی ک تنهان یا کارشون گیره فقط تو . خوشیاشون با دیگران . اصلا بعضیا بعد ازدواج ۱۸۰ که نه ۳۵۰ درجه تغیر میکنند

ببخشید ناراحتی نداره زیاد.وقتی میگه بعدا،باس بفهمی دلش نیست دیگه.

بعد شاید از قبل با یکی دیگع قرار داشته.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بزرگترین مشکل ما خانم ها اینه که اهمیت میدیم به کسایی که بی اهمیتن

ارزش قایل میشیم واسه کسایی که یه دنیا میدونن ارزش فکر کردن هم نداره

غمگین نباش... حال جهان خوب میشود :) 🌿

بعد جالبه اینایی ک گفتم جفتش درمورد دو تا ادم متاهله که جفتشونم مجردیشون این شکلی نبودن . بابا اینقدر مثل آفتابپرست رنگ عوض نکنید

چی بگم حالا جالبه همینی ک با جاریش اومده بود قبل ازدواج میگفت من از ادمای دو رو و اینا بدم میاد 

من اگه بودم رابطمو باهاش به حداقل میرسوندم

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
واقعا جایی ک تنهان یا کارشون گیره فقط تو . خوشیاشون با دیگران . اصلا بعضیا بعد ازدواج ۱۸۰ که نه ۳۵۰ ...

عزیزم خیلی راحت قیدشو بزن نه جوابشو بده نه ذعنتو درگیرش کن .اطرافمون پر از اینجور آدما هستن ولی به مرور زمان خودشون رو نشون میدن .حتی اگر خواست برات توضیح بدهداین فرصت رو بهش نده ک بخواد یه دلیل الکی برات بیاره قیدشو بزن .

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم