2777
2789
عنوان

تو زندگی نباید خیلی آدم خوبی بود

440 بازدید | 52 پست

بنظر من تو زندگی نباید خیلی خوب بود چون از همونجا که خوب بودی ضربه میخوری من دوستم چندتا ازدواج واسه دوروبرتون جور کرد همه موفق ولی خودش گیر یه آدم اشغال افتاد سر سال طلاق گرفت من خودم بمدت رفتم سرکار زنه پول عالم وادمو میخورد ولی من حتی یه قرون مال کسیو نمی‌خورم مدام صدقه میزاشتم تهشم بهم تهمت دزدی زد با اینکه همه میدونستن بی تقصیری ولی هفت هشت شکایتش طول کشید داغون شدم تو اون مدت آخرشم خودش رضایت داد یا من هر بچه کاری میبینم دلم میسوزه سعی میکنم خوراکی براشون بخرم ولی یه بچه خدا بهم نمی‌ده دیگه نمی‌خوام خوب باشم و واسه کسی دل بسوزونم همینکه شرم به کسی نرسه بسته نه خیر می‌رسونم نه شر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمی‌خوام کل این دنیا رو عذاب بکشم که اون دنیام خوب باشه می‌خوام هم اینجام خوب باشه هم اونجا ولی میبینم دیگه ازامامامون معصوم تر نیستیم حتی اونام کل زندگیشون زجر بوده خدایا شکرت نزار پای ناشکری ولی خودت شاهدی هرجا خوب بودم همون بلا سرم اومده

درسته عزیزم ، بدی نکن همین واسه خدا کافیه، اون خانمم نتیجه کارشو میبینه، واسه خودم اتفاق افتاده خدا ...

سه سال گذشته موفق تراز قبله هیچی کم نداره پول آدم وعالمو میخورد انواع دروغ می‌گفت ولی حتی نفهمید کی بچش دنیا اومد خیلی راحت اونوقت منی که همیشه خوایم به همه چی هست دارم افسرده میشم