یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حلقه بهتره چون سنتی بخیه اینا داره بنظرم سختتره بعدم حلقه صافتر در میاد😂😂😂بقول مادرشوهرم خیلی ترتمیزو قشنگه،مراقبتشم راحتتره
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
اره بابا دردشم فقط همون موقس که اولین بار جیش میکنه هرچی بچه کوچیکتر باشه راحتتری...من ۴۲روزگی ختنه کردم پسرمو بزرگتر باشه دستو پا بزنه اذیت میشه اعصاب بچه هنوز کامل نشدن که دردو متوجه شن بعد کوچیکتر باشه خوابشم بیشتره راحتی هرچند بهش استامینوفن میدی
هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
حلقه بچه ذره ذره آب میشه اما سنتی یدفعه درد میکشه و راحت میشه بچه فامیل ما طفلک ۴ روز گریه کرد تا حلقش افتاد اما پسر من سنتی بود اون لحظه گریه میکرد اما بعدش آروم شد و حتی راحت خوابید انگار ک ختنه نشده شنیدم حلقه باعث عقیم شدن میشه
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟