2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلقه بهتره چون سنتی بخیه اینا داره بنظرم سختتره بعدم حلقه صافتر در میاد😂😂😂بقول مادرشوهرم خیلی ترتمیزو قشنگه،مراقبتشم راحتتره

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

حلقهخیلی خوبه صبح روز چهارم هم حلقه ی پسرم افتاد.

روز اول اذیت داره ولی بعدش دیگه هیچی نیست فقط باید پماد استریل چشمی اسمش یادم نمیاد اونو بزنی که خشک نشه

یا چسبندگی نگیره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
حلقهخیلی خوبه صبح روز چهارم هم حلقه ی پسرم افتاد. روز اول اذیت داره ولی بعدش دیگه هیچی نیست فقط بای ...

مرسی خانوم آقا سید عزیز از اینکه تجربتونو گفتین.پوست اضافه یا بدشکلی یا تنگی مجاری ادرار نگرفت خدایی نکرده

پس خوجل تره😍😁

اره بابا دردشم فقط همون موقس که اولین بار جیش میکنه هرچی بچه کوچیکتر باشه راحتتری...من ۴۲روزگی ختنه کردم پسرمو بزرگتر باشه دستو پا بزنه اذیت میشه اعصاب بچه هنوز کامل نشدن که دردو متوجه شن بعد کوچیکتر باشه خوابشم بیشتره راحتی هرچند بهش استامینوفن میدی

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
حلقهخیلی خوبه صبح روز چهارم هم حلقه ی پسرم افتاد. روز اول اذیت داره ولی بعدش دیگه هیچی نیست فقط بای ...

من عصن پماد نزدم ینی جراحش گفت  هیچی نزنم خدارو شکر چیزی نشد😥

حلقه بچه ذره ذره آب میشه اما سنتی یدفعه درد میکشه و راحت میشه بچه فامیل ما طفلک ۴ روز گریه کرد تا حلقش افتاد اما پسر من سنتی بود اون لحظه گریه میکرد اما بعدش آروم شد و حتی راحت خوابید انگار ک ختنه نشده شنیدم حلقه باعث عقیم شدن میشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟