2777
2789
عنوان

بیاین یه تاپیک خوشمزه🍔🍗🍟

467 بازدید | 55 پست

دوستان شما برنامه غذاییتون چطوره؟ 

به اینکه غذاهاتون سالم باشه دقت میکنید؟

مثلا من دقت کردم ک غذاهای ما اکثرا سرخ کردنی و برنج و این چیزاست ک واسه سلامتی هم مفید نیست. 

مثلا من تو این چند روزه خیلی سوسیس و فست فود خوردم و واقعا نگران سلامتیمم😓

در کل خوش خوراکم و همه چی میخورم.

چی توی غذاهامون جا بدیم ک سرشار از ویتامین ها باشه یا خیلی مفید باشه؟ 

لطفا هرکی هرچی میدونه بگه

یا مثلا چه غذاهایی واسه پوست و مو خوبه؟ مخصوصا مو.  

?i am a woman. Whats your superpower

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از جوانه گندم تو غذاهات استفاده کن. خیلیا تو سالاد میریزن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

چرب غذاتو کم کن قند و شیرینی زیاد نخور شام کمتر بخور نون بیشتر بربری و سنگک باشه میوه و سبزیجات هم زیاد باشه لبنیات هم مصرفش خوبه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

من یه جا دیدم که نوشته بود جوپرک رو پودر کنید بعد حدود یک قاشقشو بریزید توی خورشتاتون؛ مجموعه ویتامین های B رو تأمین می کنه و مزه خاصی به خورشت نمیده فقط غلیظترش می کنه

من حدود ده ساله که اصلا سوسیس و کالباس و همبرگر و ... نمیخورم.

نوشابه و دلستر و دوغ گازدار هم همین طور.

غذاهام هم تنوع میدم.انواع حبوبات استفاده میکنم.

برای پوست و مو هم ویتامین میوه و سبزیجات و سالاد خوبه.تازگی از سبوس برنج و گندم هم تو غذاهام استفاده میکنم.

روغن هم فقط روغن ارده میخرم.و سرخ کردنی خیلی کم درست میکنم.غذاهم هم کلا کم روغنن.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️