2777
2789
عنوان

کوچک کردن شکم در خانه😞

262 بازدید | 10 پست

بیاین راهکار بگین چیکار کنم شکمم بره تو 

عقد هستم و شکمم اندازه زن حامله که سه چهار ماه داره, بزرگ شده 😁وزنم نسبت ب قدم خوبه ولی این شکم خیلی اضافه هست چجوری آبش کنم؟ 😣

دراز نشست😖

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت نتیجه میگیرم؟😟

من ی مدت نتیجه گرفتم حال نداشتم بیخیالش شدم الان انگار پا ب ماهم😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
بنظرت نتیجه میگیرم؟😟

فقط دار نشست منم دقیقا مثل شما بودم  ولی شروع کردم به دراز ونسشت زدن صبح 50تا ظهر 50تا شبم 50تا درحد یک هفته کلا نصف شکمم رفت ودر عرض یک ماه کاملا تخت شد البته اولش با 50تا شروع نکن اول 25فردا 30همینطوری زیاد کن وتا وقتی شکمت تخت نشد ترک نکن حتما نتیجه می گیری

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭