2777
2789
عنوان

واقع متاسفم واسه یه عده

473 بازدید | 40 پست

خدا حلال نکنه اونایی و که هرچی خواستن گفتن و تمسخر کردن خیلی خجالت اوره واقعا بعضیا یکم باید رو ادبشون تجدید نظر کنن اون بد بختی که تاپیک میزنه و از مشکلش مینویسه بدونید که اون اخرین امیدش بوده 

و نیاز به کمک داسته من اون هایی که مسخره کردن  واگذار  میکنم به خدا 

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالشون خودت بزرگ کن دنبال نظرات بقیه نباش یه دفعه بخند شاد باش حیف اعصاب خوردیه که نزاره شب بخوابیم

همه چی امکان داره فقط باید اندازه آرزوهات تلاش کنی یا اندازه تلاشت آرزو خدا باتوعه.مرد

عزيزم اين مدل سوال ها رو از كلينيك بپرس

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

چی شده موضوع چیه یکی به منم بگه😣😣😣

واسه اونایی که منتظر مامان شدنن دعا میکنی؟؟حاجت رواشی   انشاالله   بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💟💟💟
اخی چ تاپیکی؟

الان نمیشه دیگه اسم ببرم که باز شروع کنن ولی من واقعا الان دارم گیه میکنم و مینویسم به خاطر تمسخر هاشون 

من تو سن کم ازدواج کردم و الانم یک ماهه سر خونه زندگیم هستم و فشار زیادی روم هست و اینجا تاپیک زدم که ببینم من مشکل دارم یا همه اینجوری هستن که به لطف بعضی دوستان تاپیک تعطیل شد با این که چیز بدی هم توش نبود

با من غریبگی نکن♡ با من که در گیر تو ام ♡      چشمات و از من بر ندار♡من مات تصویر توام♡