2777
2789
عنوان

بچه ها قیافه چقد مهمه برای ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 92 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی که اولین بار دیدمش به نظرم زشت بود

ولی با اینکه به دلم ننشسته بود یه جورایی شد که مجبور شدم قبولش کنم

بعد نامزدی ظاهرش برام قابل قبول شد 

ولی بعدها فامیل و دوستام که دیدنش گفتن شوهر خوشگل تور کردی   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
قیافه که واقعا مهمه...ولی ایمان مهمه..دوتاش کناره هم عالیییییی...خداروشکر شوهرم دوتاشو داره

خداروشکر.خدا برات نگه داره.برا ما مجردام دعا کن همچین پسرایی روزیمون بشن با اخلاق و مومن

وقتی دیدمش گفتم بدک نیس میشه ب عنوان خواستگار روش فکر کرد درهمین حد😔

پس حلله..یادمه مشاور ازدواجم میگفت اگر طرفین 50-50 دوس داشته باشن قیافه طرفو مشکلی پیش نمیاد تو زندگی..حتی 40 درصدم بود بازم قبوله

فک کن ایا میتونی در کنار اون تو مهمونی ظاهر بشی بدون خجالت؟ تو خیابون بری کنارش؟؟ اگر مشکلی نداری حلله

جوری باشه که تو خیابون که باهم راه میرین خجالت نکشی یا جلوی اقوام روت بشه ببریش، خیلی خوش قیافه نه ز ...

اره اینم معمولیه نه خوبه نه بد البته قیافه سلیقه ایه.ولی میدونی...چندنفربیان مثلا بگن شوهرت بیریخته مسخره کنن ادم از چشمش میوفته نه؟؟ خدایی دهن بین نیستما فقط میترسم

خدایاشکرت خواهرم نی نی دارشد😍😍
روزی که اولین بار دیدمش به نظرم زشت بود ولی با اینکه به دلم ننشسته بود یه جورایی شد که مجبور شدم قب ...

چه جوریاس؟؟؟؟که میگی زشت بقیه گفتن خوشگل...شما زیادی سخت گیر بودی وحساس یا دیگران..

پس حلله..یادمه مشاور ازدواجم میگفت اگر طرفین 50-50 دوس داشته باشن قیافه طرفو مشکلی پیش نمیاد تو زندگ ...

چ جالب ..مرسی راستی مشاوره رفتید واقعا مفید بود؟؟؟منم میخوام برم مشاوره توصیه میکنید شما؟

پس حلله..یادمه مشاور ازدواجم میگفت اگر طرفین 50-50 دوس داشته باشن قیافه طرفو مشکلی پیش نمیاد تو زندگ ...

ببین اصلا قیافه سلیقه ایه

خیلی دیدم طرف اعتقاد داره شوهرش بی بی فیسه و خوشگله ولی به نظر من یه جوری بوده.

یا خودم که فکر میکردم شوهرم زشته ولی بعدها فهمیدم از نظر دیگران خوش چهره است

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چند سالته عزیزم؟باید شرایط مالی و تحصیلاتی و ایناش در نظر بگیری...اگه خیلی خوب بود قبول کن ولی اگه ن ...

25سالمه.شرایطش درکل خوبه فقط سرهمین قیافه یکم دودل بودم گفتم از بچه ها راهنمایی بگیرم ببینم چی میگن

ان شاالله عزیزم با یه پسر خوب و مومن ...ازدواج کنی و خوشبخت بشی😍

واقعا ممنون از دعاتون...مجردی از یه حایی به بعد دیگه خسته کنندست حال این رپزای پسرام که دیگه کلا ناامید کننده شده معلوم نیست با خودشون چند چندن