2777
2789

من يه هفته پيش موهامو رنك زدم و حالت آمبره خواستم با خط هاي سفيد ولي الان بيشتر شبيه رنك و مش شده و چون از خيلي بالا شروع كرده ازش بدم مياد،موهامم به شدت زبر شده،دوس دارم موهام بشه همون مشكي يا خداقل قهوه اي،اما هر جا ميپرسم ميگن رنگ سه و چهار اينا همش موهات ميشه سبز،يكي بهم گفت فتدقي يا ماهگوني بزن چون تنش قرمزه ذيگه سبز نميشه،واسه اينم ميترسم موهام قرمز بشه،من چيكار كنم نميخوام اينقد روشن باشه،من ديگه تو عمرم روشن نميزنم  يعني منظورم اينه اگه بخوام مشكيش كنم و بمونه بايد چيكار كنم؟ببخشيد طولاني شد

خدايا شكرت خودت مواظب ني ني كه بهم دادي باش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه موهای خودت رنگدانه سبز داره زیاد قرمز نمیشه. ولی دقیقا ماهگونی و فندقی قرنزیش بیشتر از رنگای دیگه س

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
من میخوام موهامو رنگساژ کنم. نمیدونم خوب میشه یا نه؟

موهاتو دكلره كردي؟خوب ميشه ولي اگه دكلره باشه زودي پاك ميشه 

اينم از رنگ موهام ريشش قهوه اي تيره هست 

موهات آسیب دیده ک زبر شده هر رنگی بزنی بیشتر بهش آسیب میزنی یه مدت دست نزن تا تقویت شه الانم قشنگه واسه تنوع ک خوبه 

درضمن رنگ مشکی بیشتر از دکلره به مو آسیب میزنه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
موهاتو دكلره كردي؟خوب ميشه ولي اگه دكلره باشه زودي پاك ميشه 

اره دکلره کردم. الان بدرنگ شده. دودلم که تیره کنم یا رنگساژ؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
موهات آسیب دیده ک زبر شده هر رنگی بزنی بیشتر بهش آسیب میزنی یه مدت دست نزن تا تقویت شه الانم قشنگه و ...

من خيلي ازش بدم مياد چيكار كنم؟كاشكي اينقد از بالا شروع نكرده بود من عاشق موهاي مشكي بودم،به دلايلي موهامو رنگ زدم،يعني منظورم اينه مشكيش كنم هم باز روشن ميشه؟