2777
2789
عنوان

عذاب وجدان گرفتم بیاین

260 بازدید | 20 پست

امروز دوتا بچه هامو برده بودم دکتر یکیشون زیر یکساله.اون یکی مدرسه ای.از ساعت 9:30زدم بیرون ازمایشگاه و سونو و اخرشم متخصص خیلی خسته بودم .تو مطب دوتا جلوی ما بودن.یهو یه بچه ی بد حال اومد رفت زودتر تو.بعد دکتر ناهار خورد.وقتی داشت میرفت تو مطبش مثل اینکه گفته بود نوزاد بید تو من که نفهمیدم اونوقت یه خانومه که همون موقع رسیده بود نو ادو برداشت رفت ت .حالا من که یه 5ماهه داشتم یه نوزاد دار دیگه ام تو نوبت.خیلی ماراحت شدم.خانومه اومد بیرون خیلی باهاش تند رفتم.بیچاره چادری بود.گفتم این خ ا و پیغمبرته اول حق الناسو رعایت کن. حالا که خیتگیم در رفته میگم چکاری بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خدا و پیغمبرش چی کار داشتین اون وسط

بنده خدا ضایع شد ک جلوی همه .....🌷

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
هی میگم پیش خودم خوب کردم ادب شد دیگه از این کارا نمیکنه.دوباره میگم مگه سر و ته دنیا چقده همش

عزیزم آدم تو عصبانيت کنترل روی رفتارش نداره از این گذشته کاریه ک شده دیگه با فکرکردن و عذاب وجدان چیزی تغییر نمیکنه بهتره فراموشش کنی 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین