2777
2789
عنوان

غربالگری دوم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 30 پست
عزيزم دقيقا اولين روز ١٥ هفته برو من ١٤،٦ رفتم نگرفتن ازم نگرانم نباش چيزي نيس اين دكترا عادتشونه آد ...

برا شما جنسیتش هم تو سونو ۱۵ هفتگی مشخص شد؟

میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
باشه گلم.اصلا کلا داغون شدیم.افسرده شدم.برام دعا کنید.

بيخيال بابا منم ريسك متوسط داشتم اولين روز خيلي گريه كردم ولي بعدا با بيخيالي طي كردم و ك خدا رو شكر جواب دومي هم اومد و كاملا سالم بود مطمئن باش براي تو هم همينطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشته بود از سل فری که هزینش ۲ و نیم بود نتونستم برم.گفت پس برو غربالگری

برو اما استرس نداشته باش. به جاریم هم گفتن مشکل داره و بالای یه تومن خرج کرد تا معلوم شد چیزی نیست. اینجور بچه ها پرخرجن و  ناز بالایی دارن.  توکل کن به خدا

خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
اهان یعنی اول آزمایش میدم بعد میرم سونو؟؟ اخه هم سونو نوشت برام گفت برو سونو بعد برو آزمایش بده

درستش اینه که پونزده هفته سونو بدی... دکترم بهم گفته بود اگه 16 یا 18 هفته آزمایش بدی(دقیق یادم نیست کدوم هفته بود)،  و اگه خدایی نکرده جنین مشکل داشته باشه، مجوز سقط نمیدن...ولی قبل از 18 هفته میدن... واسه همین آزمایش‌و تو 15 هفته میدن عزیزم

..اصلا هم نگران نباش

همه‌چی به خیر و خوشی پیش میره😚

🖤

بيخيال بابا منم ريسك متوسط داشتم اولين روز خيلي گريه كردم ولي بعدا با بيخيالي طي كردم و ك خدا رو شكر ...

واااای واقعا؟؟؟

اخه برا من تو دو تا برگه هم نوشته اسکرین نگاتیو.بعد دکترم به عددmomگیر داد.گفت باید تا دو باشع ماله تو ۲/۷۲ هستش

[QUOTE=67110425]پس چرا مال منو زود نوشته.فکر کنم چون مشکوک بوده زود نوشته برام...خیلی داغونم😭😭[/QUOTE]

زود ننوشته ديگه ☺️ از هفته 14 تا 22  وقت داريد كه براي شما 14 هفته و پنج روز نوشته ، كه بهترينش از هفته 15 تا 16  هست ، البته براي غربالگري دوم سن حاملگي رو براساس  سونوگرافي غربالگري اول حساب ميكنند 

اول انسانيت 
نه براي من تو ١٢ هفتگي تو سونو ان تي گفتن پسره آنومالي هم رفتن گفتن بله درسته پسره

ای جانم.خدا برات حفظش کنه عزیزم.برا منم دعا کن

برو اما استرس نداشته باش. به جاریم هم گفتن مشکل داره و بالای یه تومن خرج کرد تا معلوم شد چیزی نیست. ...

توروخداااا...خدا براشون نگه داره نی نی شونو...

برا منم دعا کن عزیزم.ان شاالله که نی نیه منم مشکل نداشته باشه

درستش اینه که پونزده هفته سونو بدی... دکترم بهم گفته بود اگه 16 یا 18 هفته آزمایش بدی(دقیق یادم نیست ...

فدات بشم عزیزم.توکلم بخداست.برام دعا کنید.ان شاالله که نی نیه منم سالم باشه

[QUOTE= 67110425 ]پس چرا مال منو زود نوشته.فکر کنم چون مشکوک بوده زود نوشته برام...خیلی داغونم😭😭[/ ...

اهان پس درست نوشته...

تورو خدا برام دعا کنبد.ان شاالله که نی نیم سالم باشه بیام خبر خوب بهتون بدم😢

واااای واقعا؟؟؟ اخه برا من تو دو تا برگه هم نوشته اسکرین نگاتیو.بعد دکترم به عددmomگیر داد.گفت باید ...

مطمئن باش چيزي نيس دكترت براي اطمينان كار خودش غربال دو رو پيشنهاد داده نگران نباش

مطمئن باش چيزي نيس دكترت براي اطمينان كار خودش غربال دو رو پيشنهاد داده نگران نباش

فدات بشم.ان شاالله که همین طوره عزیزم