2777
2789
عنوان

خانوماي با سياست راهنمايي لطفا

113 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

شوهر من اصلا معذرت خواهي نميكنه.. حتي اگر  خودش اشتباه كرده باشه ازم دلجويي نميكنه.. برعكس دست پيش و ميگيره و خودشم ناراحت ميشه.. اخرش خودم بايد برم سمتش!  زياد با هم بحث ، يا دعوا نميكنيم پسر خيلي خوبيه.. اما مشكلش همينه كه هميشه من بايد كوتاه بيام.. كسي شوهرش اينجوري هست؟ نميدونم چطور بايد رفتار كنم كه بفهمه بايد عدرخواهي كنه.. نميشه ك همش من كوتاه بيام.. 

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊

خيلي خودشيفته و مغروره.. البته اينم بگم كه تك پسر بوده و تو حونه باباش هميشه حق و بهش ميدادن و زيادي لي لي با لالاش ميزاشتن.. اما خوب چطور بهش بفهمونم من مامان باباش نيستم.. منم غرور دارم خوب.. غير مستقيم بهش گفتم اما فايده نداره..

شوهرمنن اینجوری بوداوایل ازدواجمون به مروردرست میشه

اون موقع هایی که شکمش پُرشده وکلاًبی نیازه بگوکم کم ملکه ی ذهنش میشه

همه چیزتوان لحظه جواب نمیده مردهانمیتونن تفکیک کنن

مثلاسالاددرست کردی یه شام خوب میگه به به چه شامی بگوخیلی خوبه زبون تشکرداشته باشی منم بیشتردوست دارم و...یامیوه آووردی آب ازلب ولوچه ش سرازیرشدبگوممنون گفتن رابطه مونوبهترمیکنه به موقع بگوتودعوا وبحث جواب نمیده

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنن اینجوری بوداوایل ازدواجمون به مروردرست میشه اون موقع هایی که شکمش پُرشده وکلاًبی نیازه بگوک ...

اره  اما عذرخواهي نميكنه اصلا.. خيلي غرورش مهمه واسش.. بعضي وقتا بهش ميگم تو غرورتو بيشتره من دوست داري.. نميدونم بايد چ كنم .. اينجوري بزرگ شده.. فكر نكنم بتونم تغييرش بدم 

هیچی نیست که یه زن نتوته تغییربده اگه اراده کنی میتونی گاهی تلقین کردنم موثره بهش نگوتوغرورتوبیشترازمن دوست داری بیشترجوگیرمیشه

مثبت بکارببرکلماتتو

کاری کن که منفی نظرندی مثلابگودوست دارم تشکرکردن رونه واسه منت زدن اینکه کاری کردم واسه اینکه توخونه باعشق شام وناهارمیذارم

من همسرم دوتاداداشن اوایل جفتشون یه اخلاق داشتن شوهرمن تندترومغرورترولی به مرورکنارخودم جوری رفتارکردم همه میگن خیلی تغییرکرده باخونواده س ایراداییم الان داره ولی همه روتوطی یه سال نمیشه عوض کردتوهفت سال شش سال واقعانمیشه زمان میبره مشکل شوهرتوراحت میشه درستش کنی اگه بااراده باکلمه های مثبت تغییرمیکنه

گاهی هندونه بذارزیربغلش

دوستداری تشکرکنه توام ازش کاری میکنه تشکرکن کم کم عادتتون میشه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
هیچی نیست که یه زن نتوته تغییربده اگه اراده کنی میتونی گاهی تلقین کردنم موثره بهش نگوتوغرورتوبیشتراز ...

اهان.. اره راست ميگي بايد از كلمات مثبت استفاده كنم .. ي بار بهش گفتم ارزو ب دل موندم ي بار تو بياي دلجويي كني.. فك كنم اينم منفي  بود.. نهايت دلجوييش اينه ك تو رخت خواب بغلم ميكنه.. اين يعني اشتي كرده و ديگه من نبايد ناراحت باشم.. خيلي كار داره .. پس چرا ميگن ادما رو نميشه تغيير داد؟ 

شوهر منم ابنجور وقتیم میاد واس منت کشی میگ با وجود اینکه مقصری امدم تا بچمون قصه نخور

والا من ديگه منت كشي و بيخيال شدم همين كه بياد ي عذر خواهي كنه واسم كافيه ك همينم نميكنه..  

نه میشه مردامثل بچه هامی مونن به مروررفتارش تغییرمیکنه مثبت فکرکن وباهاش مثبت حرف بزن بعضی حرفاکه تحقیرت میکنه جلوش نگومثل تومغروری و...بذارکم کم تلقین بشه نرم میشه کم کم

تغییردادن توچیزای جزئی امکان داره حتی بزرگترش

نظرامتفاوت من میگم اگه شمابخوای میتونی نرمش کنی مردادوتاچیزشون به راه باشه مثل موم میشن تودست خانمشون

چرا بقيه نميان بگن شوهراشون اينجورين يا نه؟؟؟؟ 

من ميبينم مردا ميان منت كشي ميكنن حسرت ميخورم 😭😭 

انقد ادم خوبيه، انقد كمكم ميكنه، اشپزي ميكنه، ظرفارو كمكم ميشوره. تو كار خونه كمك ميكنه.. از همه نظر عاليه.. فقط همين مشكل و داره كه اشتباهشو نميپذيره. و اصلا عذرخواهي واسش تعريف نشدست.😐

نه میشه مردامثل بچه هامی مونن به مروررفتارش تغییرمیکنه مثبت فکرکن وباهاش مثبت حرف بزن بعضی حرفاکه تح ...

اره واقعا قبول دارم مثل بچه ها ميمونن مردا..

درست میشه نگران نباش 

من ١سال و ٥ ماهه ك ازدواج كردم ، تو اين مدت نتونستم اين اخلاقشو درست كنم ، البته اينم بگم خيلي كم  پيش مياد ك بحثمون بشه اونم انقد لووسه ك سر ي چيز الكي ناراحتي ايجاد ميكنه..  

منفی نباف چیزبه این کوچیکی نبایدازپایه خانم روبندازه درست میشه بامثبت فکرکردن اقدرمشکلات بزرگترگاهی سراغ آدم میادکه اگه بااین کوچیکابازی نکنی اون بزرگ رونمی تونی حل بکنی

تونی نی سایت خودمون خیلی چیزای بزرگترهست دروغگوکه نیست همسرت یاخائن یادست بزن داشته باشه زن دیدم شوهرش روزعروسی چون دوستش نداشته دست به خانمش نزده الان شوهرش عاشقه همسرشه همه ایناته ش به سیاست شمابرمیگرده به موقعیت حرف زدنت اگه غرورداری وغرورتودوست داری محسوس حرفاتو،توی زمان خوب که همه کارتوکردی همسرت نه گشنه س نه نیازجنسی داره بگوجواب میگیری همه جواب گرفتن توام میگیری نگران نباش