2777
2789
عنوان

خیلی خیلی از همدیگه دور شدیم ....

503 بازدید | 36 پست

من و شوهرم خیلی از هم دور شدیم الان چند ساله که فقط هم خونه هستیم باهم غذا میخوریم بیرون میریم ولی جای خوابمون یکی نیست توجیه شم اینه که بچهامون دیگه بزرگ شدن و صورت خوشی نداره که جلو اونا تو یه اتاق بخابیم اصلا دیگه احساس میکنم نسبت بهم هیچ حسی نداره انگار داره فقط به خاطر این دوتا بچه تحمل میکنه منو .من رو تخت میخابم شوهرم تو پذیرایی بچهامم تو اتاقشون من ۴۱ سالم شوهرم ۵۲ سالشه دیروز فیلم زیر سقف دودی دیدم دلم گرفت احساس نزدیکی کردم با زنه ولی شوهرم ادم معتقدیه اصلا اهل خیانت نیس مطمئنم اینو 

جان من است او❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلیه درد گرفتم رفتم دکتر برام دارو تجویز کرد که مرتب بخورم از درد کلیه داشتم میمردم انتظار داشتم خداقل این چند شبی که مریضم کنارم باشه یکم بهم توجه کنه اما انگار ن انگار دخترم همش مواظبم بود جفتم میخابید بهم میرسید چقد مردا بی احساسن😔😔

جان من است او❤

زن و شوهر تا آخر عمرشون باید باید کنار هم بخوابن طرز فکر شوهرت کاملا اشتباست

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

عزیزم‌نمیخوام بدبینت بکنم‌اما پگه‌میشه با مردا ی این زمونه رابطه نداشته باشی اونا هم‌ساکت بشینن؟؟زیادی اعتماد نکن‌فقط‌یه هفته کنترلش کن‌ اگه چیزی داشته رو میشه نداشت پیشنخاد بده برید مشاوره

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!